4U E-LIQUID


JUST NU - KÖP 10 st FÖR 450 Kr

4U E-Cigg vätska är vinnare av "PRODUCT OFF THE YEAR" på VAPORFAIR 2016

   4U E-cigg vätska tillverkas i EU exklusivt för EciggOnline av ELDA Ltd. Alla 4U vätskor som säljs av EciggOnline levereras med Svenskt bipacksedel, Svensk varningstext och är specielltillverkat, anpassat och designad för Svenskt marknad för att uppfylla redan nu kommande och allt strängare EU-krav. Flaskor har barnsäkert lock med hermetisk förslutning och levereras i passande och designade boxar för varje smak. 4U e-cigg vätska erbjuder noga utvalda smaker av absolut högsta kvalite. Vätskan är blandat med 60%PG och 40%VG för bästa smakupplevelse. Alla 4U flaskor innehåller 10ml vätska.
ELDA-s 4U vätska är vinnare av "PRODUCT OFF THE YEAR" på VAPORFAIR 2016 som den bästa e-cigg vätska i världen. Så nu har du chansen att testa den absolut bästa e-juice på marknaden.. Så varför nöja se med mindre bra vätskor :)
ELDA Ltd  är ett företag som har varit framgångsrikt i mer än 35 år. ELDA Ltd har varit aktiva säljare av elektroniska cigaretter och tillverkare av e-vätskor sedan 2008 och är den äldsta EU företag inom tillverkning av e-cigg vätska .
Företaget har utvecklats snabbt i takt med den snabba ökningen av e-cigarettindustrin och vuxit inom en kort tid, från ett litet familjeföretag till en av de ledande på världsmarknaden!
Idag exporterar ELDA sina produkter till mer än 80 länder runt om i världen och var ett av de första företagen från branschen att erhålla ISO 9001:2008, ISO 18001:2007 och ISO 14001:2004 certifikat.
Eldas produkter är säkra och testade i laboratorium, under strikt kontroll av företagets kemister. E- vätskorna är tillverkade av farmaceutisk kvalité och innehåller certifierade ingredienser av enbart europeiskt ursprung.

  Vilken nikotinstyrka ska du välja?

  0 mg - Innehåller inte något nikotin utan endast smakämnen

  6 mg - Om du röker mindre än 10 cigaretter om dagen

12 mg - Om du röker cirka 10-15 light-cigaretter om dagen 

18 mg - Om du röker cirka 20 cigaretter om dagen.