• E-CIGG AV HÖGSTA KVALITE
  • FRI FRAKT ÖVER 500KR
  • FRI FAKTURA
  • PRISGARANTI
  • LEVERANS NÄSTA DAG

MEST SÅLDA E CIGG JUST NU

399 SEK349 SEK
495 SEK395 SEK
495 SEK395 SEK
495 SEK395 SEK
395 SEK265 SEK
598 SEK549 SEK
898 SEK798 SEK
495 SEK395 SEK
498 SEK398 SEK
598 SEK395 SEK

MEST POPULÄRA E-JUICE

E CIGG ONLINE / E CIGARETTER BILLIGT

OBS! Man måste vara 18 år eller äldre för att handla hos eciggonline.se

Ecigg 18 år

Har du bestämt dig för att "sluta röka" eller minska på den traditionela tobaksrökning då er E Cigg det rätta valet för dig. Det är det enda hjälpmedlet som verkligen simulerar en autentisk tobaks upplevelse. EciggOnline hjälper dig på vägen. Över 90 % användare slutar röka efter att ha gått över till E cigaretter. Användare har även visat tecken på bättre kondition, förbättrat luktsinne och allmänt bättre hälsa gentemot när de rökte vanliga cigaretter. Hos oss hittar du allt du behöver för ett hälsosammare "rökalternativ". Välj hälsa istället för rök och samtidigt sänk dina rökkostnader med upp till 90%. Vi har valt enbart de bästa och mest sålda produkter inom E Cigaretters sortimentet. Det du behöver er ett ecigg-laddare, ecigg-batteri, förångare och E Juice. 

Alla delar på e-cigg är förbrukningsvara och dom byts ut vid behov. E Cigg batteri kan klara sig i allt mellan 3-12 månader beroende av modell och hur mycket / ofta den används/laddas, en förångare / atomizer till E Cigarett ca 2-3 veckor, och 10ml E juice räcker i 7-10 dagar. Du som kund kan känna dig trygg att handla från oss,  EciggOnline är en Trygg & Certifierad E-Handel! Behöver du hjälp, har några frågor använd vår kontaktförmulär.

E Cigg - Vad är Elektronisk Cigarett ?

Elektronisk cigarett är en ganska ny och unik produkt som efterliknar i utseendet och känslan av en vanlig tobakcigarett. Men till skillnad från en vanlig cigarett, behöver det inte vara tänd för att kunna röka, vilket eliminerar en handfull farliga kemikalier som är produkter av tobaks förbränning. Det enda man andas in och ut när man röker är en luktfri vattenånga, som inte skadar din omgivning och som dessutom försvinner omedelbart vid utandningen. Elektronisk Cigarett är en batteridriven anordning som har en speciell värmeelement som kallas atomizer / förångare som förångar nikotinet från vätska som finns inuti cartridge/tank. En E Cigarett kan se ut precis som riktiga cigaretter, kan smaka precis som riktiga cigaretter, men du och dem runtomkring dig slipper ett skadligt cigarettrök.

Elektronisk cigarett består av tre huvudkomponenter: ett batteri, en atomizer och en patron fylld med nikotinvätska som kallas E-liquid - E-Juice. Vätskan finns som nikotinfri och med olika nikotinstyrka i 6mg, 12mg, 18mg. I våra E Juice använder endast ingredienser av högsta kvalite som 98% rent nikotin, smaksättning och propylenglykol. Det är samma typ av arom och smakämnen som används i godis och livsmedel.

E CIGG DELAR

Varför används E Cigg ?  

E Cigarett används eftersom det är så nära ett mirakel som rökare kan få! Det enda hjälpmedlet som verkligen simulerar en autentisk tobaksupplevelse. 

Smaken, den beröringskänsla, känslan i lungorna, utandning av ett vitt moln som med ett tobakscigarett men helt utan skadan som av en traditionell tobaksrök. E-Cigg efterlämnar inte otrevlig tobakslukt, aska, fimpar, och du kan använda E-Cigg nästan var som helst. Vid användning av E Cigaretter istället för de vanliga tobakscigaretter minskar förbrukningskostnad upp till 90 %. De flesta som börjar röka E-cigaretter blir positivt överraskade. Läs mer om E Cigg...

Fördelar med E-cigg

- E Cigg Billigt. Som regelbunden rökare som röker ca ett paket om dagen reduceras dina kostnader med upp till 90 % när du röker E-cigaretter  gentemot vanliga cigaretter.

- Vid användning av E Cigg skapas inte komonoxid, bensen eller några av de andra ca 4800 skadliga biprodukterna du får vid användning av tobakscigaretter.

- Du andas inte in skadlig rök utan endast ånga.

- Dina kläder stinker inte av rök eftersom ångan som kommer ut från E-cigaretten lämnar ingen lukt.

- Ingen andrahands, tredjehandsrökning med E Cigaretter.

- Ingen nedskräpning. E ciggen lämnar inte efter sig aska och cigarettfimpar.

- Förbättrad fysisk hälsa, bättre lukt och smaksinne efter du slutat med tobakscigaretter.

- Ingen dålig andedräkt, förstört tandkött, gula tänder eller rynkor vid användning av El Cigg.

- Observera att nikotin är beroendeframkallande och rekomenderas inte att användas av icke-rökare! 

Ecigg med Lägsta Prisgaranti

Vi kontrollerar priser regelbundet för att vara säkra på att du alltid köper Ecigg och Ecigg-tillbehör till oslagbara priser hos oss. Vi är övertygade om att du inte hittar samma produkt till ett lägre pris någon annanstans, men om du skulle göra det så matchar vi priset så klart. Vår prisgaranti är ytterligare ett sätt för oss på EciggOnline att hjälpa dig att hitta den bästa e-cigg som passar just dig och dina behov, alltid till lägsta pris. 

Prisgaranti gäller endast i jämförelse mot samma produkter från Svenska websidor och företag som är registrerade i Sverige.

Varför ska du köpa Ecigg från EciggOnline.se?

- KVALITE / Hos oss köper du Ecigg och tillbehör av högsta kvalite

- PRISGARANTI / Alltid lägsta pris - Läs mer under Prisgaranti

- LEVERANS / Alla beställningar innan klockan 14:00 skickas samma dag för leverans redan nästa arbetsdag

- LÅG FRAKT / Enhetsfrakt endast 29kr - Fri Frakt för beställningar över 500 SEK

- SÄKERHET / Du kan känna dig tryggt - EciggOnline är Certifierad E-Handel 

- ÖPPET KÖP / EciggOnline erbjuder alltid Öppet Köp i 14 dagar

- BETALNING / Fri Faktura, Internetbank, Kort,  PayPal. 

Hur ska du välja E-Cigg som passar just dig ?

Hos oss på EciggOnline hittar du massor av olika modeller av E-Cigg Startpaket där allt redan ingår i paketet inkl batteri, förångare, brännare och laddare ( utom vätska som alltid köpes separat ). Alla E-Cigaretter fungerar i princip på samma sätt och deras uppgift är att förånga vätskan som liknar cigarettrök. Vilken Ecigg modell ska su välja beror på om du är nybörjare eller mer erfaren användare. 

För nybörjare rekommenderar vi någon av tex AIO ( all in one ) modeller som är en av dom enklaste modeller och mycket enkla att användas.

För mer erfarna användare vi rekomenderar MOD-modeller som är oftast starkare, med större batterikapacitet ( i upp till 5000mAh ) mer alternativ när det gäller ohm-val, variabel spänning, temperaturkontroll, luftflöde mm.

Du kan även bygga ett eget E-Cigarett genom att själv välja någon av våra Ecigg-batterier och sedan välja en passande e-cigg förångare.  Om du är osäker på vilken förångare passar till specifik e-cigg då hittar du alltid urval av passande förångare på varje artikelsida.

Vilken E-cigg vätska ska du välja ?

Hos oss på EciggOnline finns 80 olika smaker att välja bland. Du kan välja mellan Hangsen , "4U" eller Premium vätskor från Elda. Alla våra flaskor är på 10ml. 

 

"4U" Ecigg vätska är EU-tillverkat TPD registrerad vätska som använder enbart certifierade ingredientser av europeisk ursprung, och är troligen den bästa E-cigg vätska som finns på marknaden just nu. Bland annat är 4U vätska från Elda vinnare av "Product of the year" på Vaporfair 2016 som bästa e-cigg vätska i världen. 4U vätska är designad speciellt för Svenskt marknad, med Svenskt text och bipacksedel som medföljer till varje flaska. Elda var ett av dom första företagen från branschen att erhålla ISO 9001:2008 , ISO 18001:2007 och ISO 14001:2004 certifikat.

"4U" ecigg-vätska är blandad med 60/40 PG/VG och finns i 0mg, 6mg, 12mg, 18mg,

Hangsens E-Cigg vätska är globalt välkänd varumärke och används av över 10 miljoner konsumenter i över 80 länder. Även Hangsen vätska finns i 0mg, 6mg, 12mg, 18mg, 

Alla produkter från Hangsen vätska är också designad speciellt för Svenskt marknad, med Svenskt text och bipacksedel som medföljer till varje flaska.

Premium E-Juice från ELDA av e-juice som lanserades speciellt för ”sub-ohm vaping” och ”cloud chasing” med 70% VG (Vegetabilisk Glycerin) och 30% PG (Propylenglykol). E-vätskorna har genomgått en process av ”steeping”, det vill säga de lagras, luftas eller åldras för att sen serveras i en vacker 10ml glasflaska för bästa smak.

Lag om E-cigaretter 

EU har sedan ett par år tillbaka arbetat på ett tobaksdirektiv, som kallas Tobacco Product Directive ( TPD )   och är ett direktiv som EU:s medlemsländer var bundna att implementera 20/5 2016.

En separat lag gällande e-cigaretter gäller från och med den 1. Januari 2018. En av de regler som kommer är att en maximal kapacitet på e-juice behållare / förångare ska vara på 2.0ml . 

E-juice flaskor med nikotin kan innehålla max 10ml, och nikotinstyrka kan inte överstiga 20mg.

Från och med den 1. Januari 2018 kommer endast TPD registrerade E-Juice och vätskebehållare att finnas kvar i sortimentet.