Lite information om EciggOnline  

Vi på EciggOnline strävar efter att vara det seriösa alternativet när du ska köpa E-cigaretter och tillbehör. Vi drivs av att få god kontakt med våra kunder och gör gärna det lilla extra för att du ska bli nöjd med ditt köp. Genom att ständigt hålla utkik efter det senaste inom e-cigarettvärlden testar vi den nordiska marknaden och ser vilka produkter som passar konsumenternas vanor. Vårt mål är att vara billigast på marknaden, vi vill erbjuda produkter som håller vad de lovar och guidar dig gärna genom hela köpet så att du verkligen får vad du vill ha.
Vi har pressat priserna hos våra leverantörer, och våra låga marginaler är en annan förklaring till de fördelaktiga priserna. Alla våra kunder kan känna sig trygga när dom handlar hos oss. Alla produkter som ni hittar i vårt Webshop är CE certifierade och godkända produkter som uppfyller höga EU krav! EciggOnline är en Trygg & Certifierad butik enligt kraven för Certifierad E-handel fastställda av Rådet för E-handelscertifiering för att främja trygg E- Handel. Är du inte nöjd med din produkt är du välkommen att kontakta oss, så hittar vi alltid en lösning!
Vår vision är att erbjuda dig som kund endast produkter av absolut högsta kvalite, snabb support och lägsta prisgaranti på alla våra produkter. 

Samarbeta med Eciggonline.se ?
Har du en blogg eller hemsida och vill skriva om oss? Maila oss på info@eciggonline.se med din URL och besökarantal så återkommer vi så snart som möjligt.

EciggOnline ägs och drivs av Lalicic Trading AB som innehar F-skattsedel

Org.nr:    556819-4533Företagsadress:

Lalicic Trading AB
Ragnvallagatan 36C
25663 Helsingborg  
Sverige

e-post adress:
info@eciggonline.se