• Senaste E-Cigg & Vape
  • Sveriges Största Sortiment
  • Leverans Nästa Dag
  • Över 100 000 Nöjda Kunder
  • 30 Dagars Returrätt
  • Prisgaranti

KÖP E-CIGG FRÅN 179 KR ELLER DESIGNA DIN EGEN VAPE

ECIGG ONLINE - VAPE & El-CIGG

18 års gräns för att köpa e-cigg och Vape tillbehör

Om du har bestämt dig för att sluta röka eller minska på den traditionella tobaksrökningen, då är E-Cigg det rätta valet för dig. E-Cigarett är ett hjälpmedel som verkligen simulerar en autentisk tobaksupplevelse. Flera studier visar att Vejpa är den mest effektiva sättet att bli av med röksuget. Dom flesta slutar röka efter att dom testat Ecigg. Hos oss på Eciggonline hittar du allt du behöver inom vaping. Läs mer om E-cigg längre ner.

Funderar du på att sluta röka och fimpa cigaretterna för gott ? 

Du kan välja en av våra färdiga E Cigg Startpaket som innehåller allt du behöver ( utom e-juice som du köper separat ) eller om du vill kan du själv designa din E-cigg efter dina önskemål där du väljer en Mod eller batteri, en förångare och en passande laddare så klart. Vi har valt de absolut bästa Ecigg-modellerna från dom allra största Vape-tillverkarna i branschen.

Det du behöver är en Mod / batteri, en förångare eller tank, en laddare och naturligtvis E-juice, där du kan välja nikotinstyrka och smak som passar just dig. Hos oss hittar du över 100 olika smaker att välja mellan.

Alla delarna på en E-cigg är förbrukningsvara och byts ut vid behov. Hur ofta du behöver byta är beroende på hur mycket den används.

Ett batteri kan klara sig allt mellan 3-12 månader beroende på modell, Brännare ska bytas varannan vecka eller vid behov, för att ge några exempel. En flaska E-juice på 10 ml räcker ca en vecka vid normal användning.

Du som kund kan alltid känna dig trygg att handla hos oss. Eciggonline står för trygg och certifierad e-handel. Behöver du hjälp med att hitta den rätta Ecigg, tveka inte att kontakta oss redan idag.

ECigg - Vad är en elektronisk cigarett?

En elektronisk cigarett eller mer känd i Sverige som E-Cigg / Vape är en ganska ny och unik produkt som liknar en vanlig tobakcigarett både i utseendet och känslan. Men till skillnad från en vanlig cigarett, E cigg behöver inte vara tänd för att kunna rökas. Något som eliminerar en handfull farliga kemikalier som bildas vid tobaksförbränning. Det man andas in och ut när man vejpar är endast vattenånga, som försvinner omedelbart vid utandningen. Smaken och lukten kan skifta beroende på vilken smak på E-juice man väljer.

En elektronisk cigarett är en batteridriven anordning som har en speciell värmeelement som kallas atomizer / förångare, som förångar nikotinet från vätskan som finns inuti cartridge / tank. En E cigarett kan vara lik riktiga cigaretter, kan smaka precis som riktiga cigaretter, men du och dom runtomkring dig slipper skadlig cigarettrök.

En elektronisk cigarett består av tre huvudkomponenter: Ett Vape-batteri, en atomizer och en patron fylld med nikotinvätska som kallas E-liquid eller E-juice. Vätskan finns som nikotinfri och med olika nikotinstyrka i 0mg, 3mg, 6mg, 12mg eller 18mg. I våra E juice använder endast ingredienser av högsta kvalitet som: 98% rent nikotin, smaksättning och propylenglykol.

Alla delar på en Vape är oftast utbytbara och byts ut vid behov. Det finns även AIO E-cigg, all in one modeller, där förångare / tank sitter ihop med batteri som är extra enkla att användas. Du hittar alla våra modeller under kategori "Startpaket". Dom flesta modeller finns i flera olika färger och du kan oftast även anpassa motstånd efter egna behov genom att välja en brännare med högre eller lägre ”ohm”.

Om du är nybörjare då är det bara att testa dig fram och se vilken vejp passar just dig. Att peka ut den "bästa Ecigg" är helt enkelt inte möjligt, eftersom visa kunder tycker om enklare och smalare modeller och andra tycker om lite mer avancerade och större Vape-mods.

Om du är storrökare, om du vejpar ofta, då rekommenderar vi att man alltid har extra delar hemma, som brännare, batteri eller förångare.

Varför används E-cigarett?

E-cigarett används eftersom den verkligen simulerar en autentisk tobaksupplevelse. Smaken, beröringskänslan, känslan i lungorna, utandningen av ett vitt moln - som med en tobakscigarett men du inhalerar ånga istället för den traditionella tobaksröken. 

E-cigg efterlämnar ingen otrevlig tobakslukt, aska, fimpar, och du kan använda den oftast nästan var som helst. Vid användning av E-Cigaretter istället för vanliga tobakscigaretter minskar oftast dina kostnader och därför är e-cigg en billigare alternativ. De flesta som börjar använda E-cigaretter blir positivt överraskade.

Vaping framför vanlig rökning - Är Vape ett bättre alternativ ?

På senare tid har det blivit alltmer vanligt med vape som alternativ till att röka vanliga cigaretter. För dig som inte redan är bekant med begreppet "vape" så kan vi tala om för dig att det handlar om att inhalera ångan som avges från e-cigaretter eller sk E-cigg / Vape.

Eftersom ångan eller e-juicen i en e-cigg kan vara helt befriad från, eller har en betydligt lägre dos nikotin än vanliga cigaretter, så har eciggen börjat räknas som ett bättre alternativ om man är rökare. Du väljer själv hur stor dos nikotinstyrka du vill använda i din e-cigg. 

Fler fördelar med E-Cigg:

- Är E-Cigg billigt i längden? Som regelbunden rökare reduceras dina kostnader när du använder E-cigarett gentemot vanliga cigaretter.

- Vid användning av El Cigg undviker du ca 4800 skadliga biprodukter du får vid användningen av tobakscigaretter.

- När du vejpar då inhalerar du ånga istället för skadlig rök.

- Dina kläder stinker inte av rök eftersom ångan som kommer ut från E-cigarett lämnar ingen lukt.

- Ingen passiv rökning som kan skada t ex barn eller astmasjuka.

- Ingen nedskräpning när du vejpar. E cigarett lämnar inte efter sig aska eller fimpar.

- Förbättrad fysisk hälsa. Man får bättre lukt- och smaksinne efter att ha slutat med tobakscigaretter. Ingen dålig andedräkt, förstört tandkött, gula tänder eller rynkor. Observera att nikotin är beroendeframkallande och rekommenderas inte att användas av icke-rökare!

Välj E-Cigg / Vape som passar just dig.

Hos oss hittar du massor av olika Vape-startpaket. Dessa inkluderar: Batteri, förångare, brännare och laddare. Allt är med utom vätska, som alltid köpes separat.

Alla E-Cigaretter fungerar i princip på samma sätt. Deras uppgift är att förånga vätskan som liknar cigarettrök. Vilken modell du väljer beror på om du är nybörjare eller mer erfaren användare. 

För nybörjare rekommenderar vi någon av t ex AIO modellerna (all in one) som är en av dom enklaste modellerna och mycket enkla att använda, samtidigt mycket billiga i drift där du oftast behöver endast byta brännare då och då. 

E-cigg modeller som vi rekommenderar till nybörjare har oftast endast en knapp, inga avancerade watt eller temperaturinställningar, och man behöver bara fylla på med önskad e-juice och hålla i en knapp för att ta ett bloss. Det är inte svårare än så :)

För att förenkla för dig ännu mer då har vi delat e-cigg startpaket i två kategorier. En kategori för nybörjare och en kategori för dom som vill ha lite mer avancerade Vape-modeller.

Du hittar alla e-cigg till nybörjare här

Till mer erfarna användare rekommenderar vi MOD-s, som oftast är starkare, har större batterikapacitet (upp till hela 5000 mAh). Dessa har också fler alternativ när det gäller ohm-val, variabel spänning, temperaturkontroll, luftflöde m m. Dessa modeller oftast producerar mycket mer ånga, man har många olika läge att byta till, man kan använda olika brännare med olika motstånd och mycket mer. Nuförtiden är dom flesta avancerade Vape-mod en LCD display som visar all information under användning ..  

Du hittar alla avancerade Vape här 

Som den tredje alternativ du kan även bygga en egen El-cigarett genom att själv välja en mod / batteri och sedan välja en passande förångare och laddare. Om du är osäker på vilken förångare som passar till specifik modell, då hittar du alltid passande förångare på varje artikelsida.

Hur mycket kostar en E-cigg / Är det dyrt att Vejpa ?

En av dom vanligaste frågor som nya kunder har undrat över innan dom bestämde sig för att börja med e-cigg är om det är billigare att vejpa än att röka traditionella tobakscigaretter ?

Alla storrökare vet att inköp av cigarettpaket varje dag kan tära på ekonomin. När man vejpar skjuter kostnaderna inte i höjden på samma sätt. När vätskebehållaren är tom, fyller du bara på mer e-juice som köps direkt här online. En flaska på 10ml räcker mycket längre än en paket tobakscigaretter.  Så om du vill spara på cigarettutgifterna varje månad, är valet att vejpa ett betydligt fördelaktigare alternativ.

Observera att priser på e-cigg / Vape modeller kan variera ganska mycket. Det finns Vape  som kostar så lite som under 200 kronor , men det finns även e-cigg som kostar över 1000 kronor. För att underlätta för dig då har vi delat alla Vape kategorier i 4 olika prisklasser. 

Du hittar alla Vape prisklasser här 

Vilken E-juice ska du välja?

Hos oss hittar du över 400 olika smaker och du kan välja i allt mellan 0mg-18 mg nikotinstyrka.

Du hittar mer info om alla vätskor under kategorin E-Juice till din E Cigg. Alla våra färdigblandade vätskor är på 10ml.  Vill du ha större flaskor då finns det nikotinfria "Short Fill" på hela 50ML eller 100ML som du kan blanda med nikotinshot och på så sätt anpassa nikotinstyrka efter egna behov.

Våra vätskor är TPD-registrerade och är speciellt anpassade för svensk marknad, med svenskt varningstext och bipacksedel.

E-vätska med nikotin innehåller fem huvudingredienser: vatten, nikotin, propylen glykol, glycerol och smaksättning. 

Det är givetvis bättre för hälsan att inte använda nikotinprodukter överhuvudtaget men det är klart bättre att använda en E-Cigg med nikotin än att röka en vanlig tobakscigarett. Skillnad är att du undviker tusentals kemiska ämne som finns vid traditionel tobaksrökning. 

En till fördel med att vejpa är att om du väljer att tillsätta nikotin du kan anpassa nikotinstyrka och sakta men säkert minska mängden nikotin och på så sätt bli av med beroendet. Du kan trappa ner nikotinhalten och i slutet vejpa endast med nikotinfri vätska. 

Säljer ni Vape / Vapourizers?

Ja så klart! Vi använder bara inte det ordet så ofta. Här nedan reder vi ut detta ord. 

Vad är skillnaden mellan en e-cigarett och en vapourizer?

Egentligen är det ingen skillnad då alla e-cigaretter genererar ånga istället för tobaksrök. Vapourizer betyder förångare på engelska. En sådan måste alla e-cigaretter ha. Men trots det har vapourizers fått en egen betydelse bland de vana e-rökarna - en vapourizer står nämligen för de mer avancerade e-cigaretterna. 

Typiska kännetecken för dessa är att alla delarna är utbytbara och att man i större utsträckning kan reglera och finjustera sin ecigg. Den har också högre kapacitet, räcker längre, med större tank för e-juicen och kraftigare batteri. 

Detta leder även till att man kan få ut mer ånga ur kraftfullare modeller. Något som är mycket tacksamt för "vejpare" som gillar att "trixa". Så säger dom när de blåser ut tjusiga rökringar och andra rökfigurer.

Om en van vejpare säger e-cigarett så menar hen troligen att den är mer eller mindre cigarett-, cigarr- eller pennformad och lätt att ta med. En vape kan vara större och bredare och behöver inte alls vara cigarettformad. 

Om någon säger cig-a-like så är det ännu säkrare att hen menar en e-cigarett som liknar en cigarett. 

Många vana vejpare har själva börjat med en enklare e-cigg som är anpassade till nybörjare och bytt ut den till en mer avancerade Vape , när de lärt sig lite mer om hur det fungerar. 

Vad säger vi på eciggonline ? Vi kallar allting för e-cigaretter, eller ecigg. För enkelhetens skull. Nybörjarna använder oftast våra E-Cigg till nybörjare. De mer erfarna vejpare väljer oftast någon av våra mer avancerade Vape.

Hur många olika ord finns det för e-cigaretter?

Många! Vape, El-cigarett, elektronisk cigarett, e-cigarett och vapourizer eller vejp är de vanligaste orden i Sverige. När det gäller slang och talspråk i Sverige är det många som säger ecigg. 

Varför ska du köpa din Vape från E Cigg Online?

- KVALITÉ / Hos oss köper du Ecigg och Vape-tillbehör av absolut högsta kvalité.

- PRISGARANTI / Alltid lägsta pris på alla våra E-cigg & E-juice / Läs mer under Prisgaranti.

- LEVERANS / Alla beställningar innan klockan 15:00 skickas samma dag för leverans redan nästa arbetsdag.

- LÅG FRAKT / Enhetsfrakt endast 29 kr.

- SÄKERHET / Du kan känna dig trygg - EciggOnline är Certifierad E-Handel.

- RETURRÄTT / Alltid Öppet Köp & Returrätt i 30 dagar på alla E Cigg och Vape-tillbehör.

Lägsta Prisgaranti på alla E-Cigg & Vape tillbehör

Vi kontrollerar priser regelbundet för att vara säkra på att du alltid köper Ecigg och vape tillbehör till oslagbara priser hos oss. Vi är övertygade om att du inte hittar samma produkt till ett lägre pris någon annanstans, men om du skulle göra det så matchar vi priset så klart. Vår prisgaranti är ytterligare ett sätt att hjälpa dig att hitta den bästa e-ciggen som passar just dig och dina behov, alltid till lägsta pris.

Prisgarantin gäller endast i jämförelse mot samma vape-produkt från svenska webbsidor och företag som är registrerade i Sverige. 

Observera att alla vejp produkter du köper hos oss på Eciggonline är 100% original produkter, så jämförelse mot Vape-kopior eller kloner gäller inte. Tyvärr finns det fortfarande oseriösa aktörer även på Svenska marknaden som säljer billiga E-Cigg kopior. 

Viktig information angående E-cigaretter:

- Förvara E-Cigaretter och alla Vape tillbehör (även förbrukade) oåtkomligt för barn!

- Tänk på hälsan och vejpa så lite du kan, det är alltid bäst att helt sluta röka!

- Tänk på att nikotin är beroendeframkallande. Försök att trappa ner nikotinstyrka 

Dessa personer skall inte Vejpa och använda E-Cigaretter: 

- Personer under 18 år

- Icke rökare

- Gravida eller ammande kvinnor

- Om läkare avråder dig från rökning

Ta hand om din El-Cigg & Vape tillbehör

- Läs alltid medföljande manual innan du börjar vejpa.

- Vid påfyllning av E-juice i förångaren undvik att E-vätska tränger ner i / på batteriet. Detta kan i värsta fall skada din vape och den bli oanvändbart genom att kontakterna i censorn klibbar och batteriet ligger konstant på. Om det ändå har hänt torka av batteriets kontaktytan med lite papper.

- Skruva av förångaren/atomizer från batteri vid påfyllning ( om möjligt ).

- Överfyll inte inte förångaren / tank . Oftast finns en max-sträck på tank/förångaren.

- Blås aldrig i munstycket när atomizer/förångare sitter på batteriet.

- När du förvarar e-cigg i fickan eller väskan se till att alltid ha den i OFF läge . Du stänger av vape batteriet med 5 snabba klickar på knappen. På samma sätt aktiverar du den igen.

- Byt din brännare i tid.. Använd inte e-cigg om brännaren är sliten eller skadat.

- Se till att alltid ha minst 20% av tanken ifylld med e-juice så slipper brännaren torka ut.

- Använd inte förångare om det är spricka i glaset eller om du märker annan skada. 

Lag om E-cigaretter

EU har sedan ett par år tillbaka arbetat på ett tobaksdirektiv, som kallas Tobacco Product Directive (TPD). Ett direktiv som EU:s medlemsländer var bundna att implementera redan 20/5 2016.

En separat lag gällande e-cigaretter gäller från och med den 1 Januari 2018. En av reglerna är att maximal kapacitet på e-juice behållare / förångare ska vara på 2.0 ml.

E-juice flaskor med nikotin kan innehålla max 10ml, och nikotinstyrka får inte överstiga 20mg. Självklart finns endast TPD-registrerade produkter i vårt sortiment.

Från och med den 1. Juli 2018 tillkommer punktskatt på E-Juice. Den nya skatten innebär att E juice som innehåller nikotin, oavsett styrka blir beskattad med 2 kr/ml.

Den nya skatten innebär att på en 10 ml e-juice med nikotin eller en Nikotinshot tillkommer 20 kr. Till dessa extra 20 kr läggs även moms på priset så att den effektiva höjningen innebär en ökning av totalt 25kr för en 10 ml flaska