• Svensk vape butik sedan 2010
 • Snabb Leverans
 • Retur 30 dagar
 • Trygg E-Handel

UTFÖRSÄLJNING - LAGERRENSNINGSE ALLA PRODUKTER

UTFÖRSÄLJNING
LAGERRENSNING

SE ALLA PRODUKTER

VAPE & ECIGG ONLINE - VAPES TILL LÅGPRIS

Svensk Vape butik sedan 2010

Eciggonline har 5 stjärnor på trustpilot

Välkommen till Eciggonline, din ultimata destination för allt om vape. Ecigg online erbjuder högkvalitativa vape produkter från de främsta varumärkena inom vaping. Välj E-cigg & vapes från populära tillverkare som VooPoo, Joyetech, Eleaf, Aspire, Vaporesso, Justfog, Innokin, Wismec, Smok med flera. När du köper din vape hos oss på Eciggonline du får alltid 100% äkta vapes med Garanti. Alla beställningar skickas redan samma dag om du beställer innan klockan 15:30 vardagar.

Sluta röka med hjälp av Vape

Med en värld som ständigt rör sig mot hälsosammare alternativ, kan Ecigg & Vape vara en lösning för dig som söker rökupplevelse utan traditionell tobak. Oavsett om du letar efter att göra övergången från traditionella cigaretter till e cigg, eller om du är en erfaren vaper som söker de bästa vapes, har Eciggonline allt du behöver och lite till. Upptäck vårt omfattande sortiment av e-cigg, e-juicer och vape-tillbehör redan idag.

För att du ska lättare kunna hitta den Vape som passar just dig vi har delat upp vapes i olika vape-kattegorier. En kattegori med enklare Ecigg för Nybörjare , en kattegori med lite mer Avancerade Vape som du kan anpassa efter dina behov. Och så klart vi har även stort utbud av Engångs Vape som passar lika bra till både nybörjare & erfarna vejpare.

Observera att Vapes är endast ett alternativ till vanliga cigaretter. Vejp rekommenderas inte till icke rökare. Tänk på att nikotin är ett mycket beroendeframkallande ämne. Har du flera funderingar om vaping då hittar du de vanligaste frågor och svar längst ner på denna sida eller mejla till oss på info@eciggonline.se

Ecigg Startpaket från 179 Kr - Engångs Vape 49 Kr

E-JUICE - SHORTFILL - NIKOTINSHOT - AROMA

Laddbar Engångs Vape 2x2ml

Nyhet - Laddbar " Engångs Vape " inklusive två stycken redan ifyllda 2,0ML poddar med…
179 SEK
Nyhet - Laddbar " Engångs Vape " inklusive två stycken redan ifyllda 2,0ML poddar med…
179 SEK
Nyhet - Laddbar " Engångs Vape " inklusive två stycken redan ifyllda 2,0ML poddar med…
179 SEK
Nyhet - Laddbar " Engångs Vape " inklusive två stycken redan ifyllda 2,0ML poddar med…
179 SEK

Utvalda E-cigg för Nybörjaren

Enkel Vape podsystem som passar både nybörjare och erfarna vejpare. Inbyggt batteri på 800mAh…
249 SEK
En "All in One" E-cigg som är mycket enkel att använda. eGo AIO ecigg har…
249 SEK
EGo AIO Eco-Friendly är utrustat med ett 1700 mAh batteri och en integrerad tank med…
249 SEK
Enkel E-cigg startpaket . Inbyggt batteri på 650mAh. Inklusive USB laddare och bomull-filter .
229 SEK

Populära Vapes

AK2 Caliburn är en liten och kompakt mod från Uwell. Inbyggt batteri på 520mAh kapacitet…
249 SEK
IORE PRIME i en briljant elegant design med en enkel topp-påfyllningslösning. Den stöder två olika…
329 SEK
Voopoo Doric 20 SE med en integrerat batteri på 1200mah och en ITO pod med…
249 SEK
Voopoo Drag Nano 2 kit består av ett integrerat 800mAh-batteri och en podd / tank…
298 SEK

Vad är Vape & Ecigg

Vape, även kända som e-cigaretter eller ecigg, är apparater som simulerar rökupplevelsen genom att producera en ånga som användaren inhalerar. Denna ånga kan innehålla nikotin, smakämnen och andra kemikalier. Ecigg är utvecklade som ett alternativ till de traditionella tobaksprodukterna.

Komponenter i Ecigg

Vapes hjärta består av flera nyckelkomponenter som tillsammans skapar en ånga att inhalera. Dessa inkluderar:

Batteri: Det ger den energi som krävs för att värma upp vätskan till ånga. Batterierna varierar i storlek och kan vara allt från små och engångsbara till större och uppladdningsbara, med vissa som erbjuder justerbara effektinställningar.

Tank eller Pod: Här lagras e-vätskan. Tankar kan återfyllas manuellt, medan patroner är för engångsbruk och byts ut när de är tomma.

Värmeelement / Atomizer: Detta element värmer upp e-vätskan tills den förångas, med hjälp av en värmeslinga och en veke som absorberar vätskan.

E-vätska: Den vätska som förångas och skapar ångan, innehållande bland annat propylenglykol, vegetabilisk glycerin, smakämnen och eventuellt nikotin.

Munstycke: Delen där användaren inhalerar ångan, kan varieras i form och storlek för en anpassad upplevelse.

Illustration på hur en e-cigg är uppbyggd, med batteri/mod, brännare/coil, förångare/behållare och munstycke.

Hur fungerar en Vape?

I motsats till en traditionell cigarett, kräver en elektronisk cigarett ingen tändning för att fungera. Vape värmer upp e-juice till ånga via en coil (förbrännare) och du inhalerar då denna ånga. En vape kan innehålla nikotin eller vara helt utan nikotin, beroende på vilken e-juice du väljer.

Användning av e cigaretter kan variera något beroende på den specifika modell och märke du har, men här är de grundläggande stegen:

 1. Fyllning av vätsketank: För det första, du behöver fylla vätsketanken med e-juice. Hur detta görs kan variera från modell till modell, men generellt kommer du att skruva av toppen eller botten av tanken och hälla i din e-vätska.

 2. Tändning: Nästa steg är att slå på din vape. Detta görs oftast genom att trycka på en knapp flera gånger i snabb följd.

 3. Värmning: Nu när din vape är på, kommer den att börja värma upp e-juicen i din tank när du trycker på knappen.

 4. Inhalation: När e-juicen har värmts upp tillräckligt, kommer den att förvandlas till ånga. Du inhalerar denna ånga genom munstycket på din vape. Detta kallas för att vejpa.

Kom ihåg, det är viktigt att läsa igenom tillverkarens instruktioner innan du börjar vejpa för att säkerställa att du använder den korrekt och säkert.

Vilken Ecigg & Vape är bästa alternativet

Fördelar med Ecigg för Nybörjare

Är du nybörjare inon vejpning då rekommenderar vi en av våra E-Cigg & Vape för nybörjare. E-Cigg för nybörjare är väldigt enkla och kräver inga inställningar eller tidigare vapning erfarenhet. Oftast har de bara en eller inga knappar alls. Det enda du behöver göra är att fylla på den med önskad Ejuice smak som du köper separat.

Vill du endast testa hur en Vape fungerar då kan du välja nån av våra engångsvape. Engångs Vape är precis som det låter endast för engångsbruk så när den är slut då kasseras den. De flesta engångs vape är billiga och kräver ingen förkunskap.

Om du vill spara pengar i längden är en vanlig vape som du kan fylla på med e vätska att föredra som tex nån av våra podsystem. Vape med Podsystem har seanste tiden blivit kundernas favorit. De är enkla att fylla på, batteriet kan laddas om och om igen och är ganska billiga i längden.

Letar du efter Vape utan nikotin då finns niktotinfria Vape med upp till 5000 puffs .

Laddbar Engångs Vape

Är du nyfiken på vaping men osäker på var du ska börja? VAAL CC500 Laddbar Engångs Vape är en perfekt startpunkt för nybörjare och ett smart budget val för erfarna rökare. Med VAAL CC500 får du enkelheten hos en engångsvape, men med den ekonomiska och miljövänliga fördelen av ett laddbart batteri. Inga krångliga inställningar, välj din favoritsmak och njut. Läs mer om laddningsbara engångs vapes.

Fördelar med anpassningsbara Vapes

Anpassningsbara vapes för bästa vaping upplevelse

Användarvänlighet hos vape-enheter är viktigt men inte allt, vi har också flexibla alternativ för att ge dig Sveriges bästa vaping upplevelse genom anpassning. Våra vapes är anpassningsbara med vape produkter & vape tillbehör i utbudet på Ecigg Online. Att anpassa din vape-upplevelse handlar om att finjustera variabler som effekt, luftflöde, e-juice och utrustning. Börja med att välja rätt enhet – mods ger mer anpassningsmöjligheter än vape pens. Justera watt-talet för att kontrollera ångans värme och intensitet. Ett högre watt-tal ger mer ånga och smak, men förbrukar mer batteri och e-juice. Välj e-juice med önskad nikotinstyrka och VG/PG-förhållande; högre VG ger tjockare ånga och mjukare halskänsla. Slutligen, experimentera med olika coils och tankar för att finjustera smak och ångproduktion. Varje justering kan dramatiskt förändra din vaping-upplevelse. Se alla Vape med watt inställningar.

Olika Vape Prisklasser

Det finns billiga vapes och dyrare vapes. Vi ser till att alla Vape i vår sortiment är av hög kvalitet, så även fast du går lägre ned i priset får du alltid den bästa Vape från varje prisklass.

En vape kostar från 79 kr och upp till 1000 kronor, beroende på vape varumärke, typ av vape, finesser och funktioner. Att en Vape är dyrare betyder inte att den är bättre. När du jämför våra alternativ kan du välja den vapen som passar just dig och dina behov bäst. Är du inte ute efter Vape med wattinställningar eller om du inte har höga krav på din vejp då räcker det oftast med enkla Ecigg under 300 kr.

Vill du kunna anpassa din Vejp då rekommenderar vi Vape eller E Cigg med wattinställnings möjligheter. Dem flesta vape mellan 300-600 kr erbjuder olika inställningar så du kan ställa in watt, använda olika ohm coils mm.

Är dina krav även högre då är de lite mer avancerade vapes du ska välja. Avancerade vapes kostar upp till 1000 kr och erbjuder oftast många olika inställningar med inbyggt display där du kan se olika information under vejpning. Observera att avancerade Vapes kan vara lite mer "krånliga" så dom passar bättre till lite mer erfarna vejpare och rekommenderas inte till nybörjare. Viktigt att läsa instruktioner noga innan användning.

Du kan även designa din egna vape och på så sätt köpa de olika komponenterna separat, för att skapa en vape som passar dig. Om du är nybörjare kan du köpa en engångs vape, denna är redo att börja användas direkt, inga knappar eller inställningar och kräver ingen tidigare erfarenhet.

Du kan även se alla våra Vape Startpaket

Skillnad mellan MTL & DTL Vaping

MTL och DTL står för två olika inhalationsstilar som används vid vaping och står för "Mouth to Lung" och "Direct to Lung".

MTL Ecigg (Mouth to Lung):
MTL är en inhalationsstil där användaren först drar ångan in i munnen och sedan andas in i lungorna. Detta är den mer traditionella inhalationsstilen och liknar hur man röker en vanlig cigarett. MTL-enheter är vanligtvis utformade för att efterlikna känslan av att röka och ger en mer restriktiv luftflöde. MTL Ecigg tenderar att ge en mer koncentrerad smakupplevelse och en mildare ångproduktion. Se våra MTL Vapes

DTL Vape (Direct to Lung):
DTL är en inhalationsstil där användaren drar ångan från Ecigg direkt ner i lungorna utan att hålla den i munnen först. Detta är en mer kraftfull och direktpåverkande stil av vaping. DTL-vape är vanligtvis utformade för att ha en mer öppen luftflödeskontroll för att möjliggöra större mängder ånga. Dessa enheter tenderar att producera större ångmoln och kan ge en mer intensiv smakupplevelse. Se våra DTL Vape

Valet mellan MTL och DTL vape beror på användarens personliga vana. Vissa föredrar vanliga MTL-enheter, medan andra föredrar den kraftfulla ångproduktionen och smakupplevelsen hos DTL-enheter.

Vape batteri - laddning & livslängd

Genomsnittligt kan ett fulladdat batteri räcka från några timmar till en hel dag vid måttlig användning innan det är dags att ladda den igen. Livslängden på ett e-cigg-batteri kan variera i allt mellan 3-12 månader beroende på modell och kapacitet /mAh. Det är viktigt att följa tillverkarens anvisningar för laddning och underhåll för att maximera batteriets livslängd.

Fylla på Vape med E-juice

Du kan fylla på de flesta ecigg och vapemodeller utom engångsvapes. Engångsvapes är, precis som namnet tyder på, till för att användas tills e-juicen tar slut. Efter det får man köpa en ny och den kan inte fyllas på. Hos oss på Ecigg Online hittar du mängder med e juice för att du ska kunna testa dig fram till en smak som passar dig.

Välj rätt Nikotinstyrka mellan 0mg-18mg

Valet av nikotinstyrka i din e-juice bör baseras på dina tidigare rökvanor och ditt nuvarande nikotinbehov. Starkare koncentrationer (t.ex. 18 mg/ml) rekommenderas för tidigare tunga rökare, medan lägre styrkor (t.ex. 3 mg/ml) kan vara lämpliga för lättare rökare eller de som önskar minska sitt nikotinintag. Nikotinfria alternativ finns också för de som vill njuta av vaping utan nikotin.

E-Juice innehåll PG/VG

E-juice, även känd som vapevätska, innehåller vanligtvis propylenglykol (PG), vegetabiliskt glycerin (VG), nikotin (i varierande styrkor eller helt nikotinfri), och aromämnen. PG och VG är bärarvätskor som hjälper till att producera ånga och leverera smak, medan aromämnena ger e-juicen dess specifika smakprofil.

FAQ - Frågor & svar om Vapes & E-cigg

Vape - en alternativ till rökning?

En vape kan användas som ett alternativ till vanliga cigaretter. För dig som vill sluta röka kan en e-cigg vara ett alternativ. Du kan med hjälp av vape trappa ned nikotinhalten för att bli av med ditt nikotinberoende. Det finns risker även med vapes, så se det mest som ett temporärt alternativ i resan mot ett rökfritt liv.

Vad betyder olika Vape-begrepp?

Denna lista täcker många av de vanliga begreppen inom vape- och e-ciggarvärlden, men det finns fler termer och uttryck beroende på specifika produkter.

Vaping/Vape: Att använda en elektronisk cigarett för att inhalera ånga från en vätska som vanligtvis innehåller nikotin och smakämnen.

E-cigaretter/E-cigg: Förkortning för elektroniska cigaretter, enheter som används för att förånga vätska för inhalation.

E-juice/E-vätska: Vätskan som förångas i en Vape. Den innehåller vanligtvis en blandning av propylenglykol, vegetabilisk glycerin, nikotin (valfritt) och smakämnen.

Mods: Förkortning för modifierade Vapes. Dessa är vanligtvis anpassade eller modifierade för att ge en bättre användarupplevelse och mer ånga.

Tank: Behållare som innehåller e-vätska och atomizer (coil) för att förånga vätskan.

Atomizer: Del av e-cigaretten som förångar e-vätskan genom att värma den.

Coil: Spolen inuti atomizern som värms upp för att förånga e-vätskan.

Sub-ohm vaping: Att använda en coil med ett motstånd mindre än 1 ohm. Detta ger mer ånga och mer intensiv smak.

Nikotinstyrka: Mängden nikotin som finns i e-vätskan, vanligtvis uttryckt i milligram per milliliter (mg/ml).

PG/VG ratio: Förhållandet mellan propylenglykol (PG) och vegetabilisk glycerin (VG) i e-vätskan. Detta påverkar konsistensen på ångan och hur väl smakar återges.

Steeping: En process där e-vätskan får mogna eller åldras för att förbättra smaken.

Cloud chasing: Att använda en e-cigaretten för att producera stora mängder ånga.

Ohm: Enhet för elektrisk resistans, används för att mäta motståndet hos en coil.

Temperature control vaping: En funktion på vissa moddar som låter användaren kontrollera temperaturen på coilen för att undvika överhettning och bränning av e-vätskan.

Dry hit: När en användare drar från e-cigaretten utan att tillräckligt med e-vätska når spolen, vilket resulterar i en bränd smak.

Vem uppfann Vape & när kom Ecigg till Sverige?

1963 patenterade Herbert A. Gilbert den första e-cigaretten, men det var inte förrän 2003 som Hon Lik från Kina moderniserade konceptet. Vaping blev populärt globalt, särskilt i USA, och nådde Europa 2005. Joyetech revolutionerade marknaden 2008 med Joye 510, en e-cigarett som inte liknade en traditionell cigarett. E-cigaretter har marknadsförts som trendiga, ett hjälpmedel för att sluta röka och som ett säkrare alternativ till tobak, men i Sverige råder delade meningar om dess effektivitet för tobaksavvänjning.

Vape har funnits länge i Sverige och Ecigg Online har varit med sedan starten redan 2010. De senaste åren har intresset för vape ökat markant och 2022, 2023 och 2024, dessa år intresset för vapen varit högre än någonsin.

Varför välja Eciggonline?

Sveriges bredaste Vape-sortiment: Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren vaper, har vi e cigg som passar alla nivåer och för varje budget. Våra Ecigg är enkla att använda, utan krångel med påfyllning eller underhåll.

Oändliga Smakmöjligheter: Med ett brett utbud av e-juice smaker, från klassiska tobak till exotiska frukter eller desserter, låter Eciggonline dig skräddarsy din vapingupplevelse efter dina egna önskemål.

Engagerad kundservice: På Eciggonline är vi stolta över vår exceptionella kundservice. Vårt team av experter är alltid redo att hjälpa dig med alla frågor du kan ha, från att välja den bästa vape som passar just dig till att förstå mer om de olika smakerna och hur du får ut mesta möjliga av din e-cigg.

 • Snabb Leverans
 • Certifierad & Trygg E-Handel
 • Hög ( 4,8 / 5,0 ) kundnöjdhet hos Trustpilot
 • Garanti på alla Vapes
 • Alltid 100% original vape

Är det farligt att Vejpa?

Det är ett ämne som fortfarande forskas på och det kommer olika typer av resultat från olika forskningsgrupper. I de bästa fall bör man undvika all form av nikotin och tobak, och att andas in rök eller ånga är generellt sett inte bra. Däremot kan E Cigg fortfarande ses som ett alternativ till att röka traditionella cigaretter.

Är vapes lagliga i Sverige?

Vapes är lagliga i Sverige. Däremot finns det olagliga varianter ute på marknaden. Det har att göra med mängden nikotin i e-juicen framförallt, där vissa aktörer säljer e-juice med för hög nikotinhalt. Alla produkter vi säljer är lagliga inom EU och Sverige.

Är det åldersgräns på vape?

Ja, i Sverige måste du vara 18 år för att få köpa E Cigg. Vi säkerställer din ålder genom ditt personnummer vid beställning för att säkerställa att vi inte säljer några vapes till mindreåriga. Läs mer om lagstiftningen av vaping

Är det bättre att Vejpa eller röka?

Vi kan tyvärr inte uttala oss specifikt i denna fråga. Det finns risker med både ecigg och cigaretter. Däremot kan vapes vara ett alternativ till att röka vanliga cigaretter. Däremot finns det fortfarande risker med att vejpa.

Här kan du läsa om Folkhälsomyndighetens uttalande kring vaping.

Kan e cigg hjälpa mig att sluta röka?

Många användare rapporterar att övergången till ecigg har hjälpt dem att minska eller helt sluta röka traditionella cigaretter. E-cigg kan erbjuda ett mindre skadligt alternativ till rökning genom att tillhandahålla nikotin utan de många skadliga ämnen som finns i cigarettrök. Det är dock viktigt att komma ihåg att e cigg fortfarande levererar nikotin, ett beroendeframkallande ämne.

När ska jag byta coil eller Ecigg?

Det finns några tydliga tecken på att det kan vara dags att byta ut din e cigg eller dess komponenter. Om du märker en minskning i ångproduktion, en förändring i smaken eller om enheten inte fungerar som den ska även efter laddning, kan det vara dags för en uppgradering eller ersättning. Coilerna (värmeelementen) i en återanvändbar e-cigg behöver bytas regelbundet, vanligtvis varannan till var fjärde vecka beroende på användning.