• Svensk vape butik sedan 2010
  • Snabb Leverans
  • Retur 30 dagar
  • Trygg E-Handel

UTFÖRSÄLJNING - LAGERRENSNINGSE ALLA PRODUKTER

UTFÖRSÄLJNING
LAGERRENSNING

SE ALLA PRODUKTER

VAPE & ECIGG ONLINE - VAPES TILL LÅGPRIS

Svensk Vape butik sedan 2010

Välkommen till Eciggonline, din ultimata destination för allt inom e cigg. Ecigg online erbjuder högkvalitativa vape produkter från de främsta varumärkena inom vaping. Välj E-cigg & vapes från populära tillverkare som VooPoo, Joyetech, Eleaf, Aspire, Vaporesso, Justfog, Innokin, Wismec, Smok med flera. När du köper din vape hos oss på Eciggonline du får alltid 100% äkta vapes med Garanti. Alla Vape, E-Juice och E-Cigg tillbehör skickas från vårt lager i Sverige redan samma dag om du beställer innan klockan 15:30 vardagar.

Sluta röka med hjälp av E-Cigg

Med en värld som ständigt rör sig mot hälsosammare alternativ, kan Ecigg & Vape vara en lösning för dig som söker rökupplevelse utan traditionell tobak. Oavsett om du letar efter att göra övergången från traditionella cigaretter till e cigg, eller om du är en erfaren vaper som söker efter det senaste inom vapingteknologi eller om du söker de bästa vape-smaker, har Eciggonline allt du behöver och lite till. Upptäck vårt omfattande sortiment av e-cigg, e-juicer och vape-tillbehör redan idag.

För att du ska lättare kunna hitta den Vape som passar just dig vi har delat upp E-cigg startpaket i olika vape-kattegorier. En kattegori med enklare Ecigg för Nybörjare och den andra kattegori är med lite mer Avancerade Vape som du kan anpassa efter dina behov. Och så klart vi har även stort utbud av Engångs Vape som passar lika bra till dig som är nybörjare och till mer erfarna vejpare.

Observera att Vapes är endast ett alternativ till vanliga cigaretter. Vejp rekommenderas inte till icke rökare. Så om du inte röker då ska du inte börja vejpa. Tänk på att nikotin är ett mycket beroendeframkallande ämne. Har du flera funderingar om vaping eller om du är osäker om vilka Vape & E-Cigg alternativ du ska välja då hittar du de vanligaste frågor och svar längst ner på denna sida eller mejla till vår kundtjänst på info@eciggonline.se 

Ecigg Startpaket från 179 Kr - Engångs Vape 49 Kr

E-JUICE - SHORTFILL - NIKOTINSHOT - AROMA

Laddbar Engångs Vape 2x2ml

Nyhet - Laddbar " Engångs Vape " inklusive två stycken redan ifyllda 2,0ML poddar med…
179 SEK
Nyhet - Laddbar " Engångs Vape " inklusive två stycken redan ifyllda 2,0ML poddar med…
179 SEK
Nyhet - Laddbar " Engångs Vape " inklusive två stycken redan ifyllda 2,0ML poddar med…
179 SEK
Nyhet - Laddbar " Engångs Vape " inklusive två stycken redan ifyllda 2,0ML poddar med…
179 SEK

Utvalda E-cigg för Nybörjaren

Enkel Vape podsystem som passar både nybörjare och erfarna vejpare. Inbyggt batteri på 800mAh…
249 SEK
En "All in One" E-cigg som är mycket enkel att använda. eGo AIO ecigg har…
249 SEK
Voopoo Drag Nano 2 kit består av ett integrerat 800mAh-batteri och en podd / tank…
298 SEK
Voopoos V Thru Pro Kit består av ett 900mAh inbyggt batteri och en Pod /…
329 SEK

Populära Vapes med Watt inställningar

Den nya Eleaf iStick T80 matchas med 2,0 ml Eleaf GTL Pod Tank för en…
598 SEK
En mycket kraftfull e-cigg modell som klarar hela 80W. Förångaren har kapacitet på 2,0ml. 2A…
598 SEK
Aspire EVO75 Kit är en perfekt kombination av en Atlantis EVO sub-ohm Tank och en…
598 SEK
Voopoos Argus Pro Kit i nya färger består av ett inbyggt 3000mAh batteri och fungerar…
798 SEK

Vilken Ecigg & Vape modell passar dig bäst?

Fördelar med Ecigg för Nybörjare

Är du nybörjare inon vejpning då rekommenderar vi en av våra E-Cigg & Vape Startpaket för nybörjare. E-Cigg för nybörjare är väldigt enkla och kräver inga inställningar eller tidigare vapning erfarenhet. Oftast har de bara en eller inga knappar alls. Det enda du behöver göra är att fylla på den med önskad Ejuice smak som du köper separat.

Vill du endast testa hur en Vape fungerar då kan du välja nån av våra nybörjarvänliga engångsvape. Engångs Vape är precis som det låter endast för engångsbruk så när den är slut då kasseras den. De flesta engångs vape är billiga och kräver ingen förkunskap.

Om du vill spara pengar i längden är en vanlig vape som du kan fylla på med e vätska att föredra som tex nån av våra användarvänligt podsystem. Vape med Podsystem har seanste tiden blivit kundernas favorit. De är enkla att fylla på, batteriet kan laddas om och om igen och är ganska billiga i längden.

Letar du efter Vape utan nikotin då finns niktotinfria Vape med upp till 5000 puffs .

Nybörjarvänligt & prisvärt! - Testa Laddbar Engångs Vape

Är du nyfiken på vaping men osäker på var du ska börja? Upptäck VAAL CC500 Laddbar Engångs Vape – en perfekt startpunkt för nybörjare och ett smart budget val för erfarna rökare. Med VAAL CC500 får du enkelheten hos en engångsvape, men med den ekonomiska och miljövänliga fördelen av ett laddbart batteri. Inga krångliga inställningar, bara fyll på med din favoritsmak och njut. Välj bland 10 olika smaker och upplev en smidig övergång till vaping. Ta ditt första steg mot en mer hållbar vapingupplevelse. Lär dig mer om laddningsbara VAAL CC500

Fördelar med anpassningsbara Vapes

Anpassningsbara vapes för bästa vaping upplevelse

Användarvänlighet hos vape-enheter är viktigt men inte allt, vi har också flexibla alternativ för att ge dig Sveriges bästa vaping upplevelse genom anpassning. Våra vapes är anpassningsbara med vape produkter & vape tillbehör i utbudet på Ecigg Online. Att anpassa din vape-upplevelse handlar om att finjustera variabler som effekt, luftflöde, e-juice och utrustning. Börja med att välja rätt enhet – mods ger mer anpassningsmöjligheter än vape pens. Justera watt-talet för att kontrollera ångans värme och intensitet. Ett högre watt-tal ger mer ånga och smak, men förbrukar mer batteri och e-juice. Välj e-juice med önskad nikotinstyrka och VG/PG-förhållande; högre VG ger tjockare ånga och mjukare halskänsla. Slutligen, experimentera med olika coils och tankar för att finjustera smak och ångproduktion. Varje justering kan dramatiskt förändra din vaping-upplevelse. Se alla Vape med watt inställningar.

Olika Vape Prisklasser

Det finns billiga vapes och dyrare vapes. Vi ser alltid till att alla våra elektroniska cigaretter är av hög kvalitet, så även fast du går lägre ned i prisklass får du en produkt som är av hög kvalitet.

En vape kostar från 79 och upp till 1000 kronor och priser är beroende saker som vape varumärke, typ av vape, finesser och funktioner. Att en Vape är dyrare betyder inte att den är bättre. När jämför våra alternativ kan du välja den vapen som passar just dig och dina behov bäst. Är du inte ute efter Vape med wattinställningar eller om du inte har höga krav på din vejp då räcker det oftast med enkla Ecigg under 300 kr.

Vill du kunna anpassa din Vejp då rekommenderar vi Vape eller E Cigg med wattinställnings möjligheter. Dem flesta vape mellan 300-600 kr erbjuder olika inställningar så du kan ställa in watt, använda olika ohm coils mm.

Är dina krav även högre då är de lite mer avancerade vapes du ska välja. Avancerade vapes kostar upp till 1000 kr och erbjuder oftast många olika inställningar med inbyggt display där du kan se olika information under vejpning. Observera att avancerade Vapes kan vara lite mer "krånliga" så dom passar bättre till lite mer erfarna vejpare och rekommenderas inte till nybörjare. Viktigt att läsa instruktioner noga innan användning.

Du kan även designa din egna vape och på så sätt köpa de olika komponenterna separat, för att skapa en vape som passar dig. Om du är nybörjare kan du köpa en engångs vape, denna är redo att börja användas direkt, inga knappar eller inställningar och kräver ingen tidigare erfarenhet.

Du kan även se alla våra Vape Startpaket

Vad är skillnad mellan MTL & DTL Vaping?

MTL och DTL står för två olika inhalationsstilar som används vid vaping och står för "Mouth to Lung" och "Direct to Lung".

MTL Ecigg (Mouth to Lung):
MTL är en inhalationsstil där användaren först drar ångan in i munnen och sedan andas in i lungorna. Detta är den mer traditionella inhalationsstilen och liknar hur man röker en vanlig cigarett. MTL-enheter är vanligtvis utformade för att efterlikna känslan av att röka och ger en mer restriktiv luftflöde. MTL Ecigg tenderar att ge en mer koncentrerad smakupplevelse och en mildare ångproduktion. Se våra MTL Vapes

DTL Vape (Direct to Lung):
DTL är en inhalationsstil där användaren drar ångan från Ecigg direkt ner i lungorna utan att hålla den i munnen först. Detta är en mer kraftfull och direktpåverkande stil av vaping. DTL-vape är vanligtvis utformade för att ha en mer öppen luftflödeskontroll för att möjliggöra större mängder ånga. Dessa enheter tenderar att producera större ångmoln och kan ge en mer intensiv smakupplevelse. Se våra DTL Vape

Valet mellan MTL och DTL vape beror på användarens personliga vana. Vissa föredrar vanliga MTL-enheter, medan andra föredrar den kraftfulla ångproduktionen och smakupplevelsen hos DTL-enheter.

Hur länge håller batteriet på en e-cigg?

Livslängden på ett e-cigg-batteri varierar beroende på modell och användning. Genomsnittligt kan ett fulladdat batteri räcka från några timmar till en hel dag vid måttlig användning. Det är viktigt att följa tillverkarens anvisningar för laddning och underhåll för att maximera batteriets livslängd.

Kan man fylla på alla Vapes med E-juice

Ja, du kan fylla på de flesta ecigg och vapemodeller utom engångsvapes. Engångsvapes är, precis som namnet tyder på, till för att användas tills e-juicen tar slut. Efter det får man köpa en ny och den kan inte fyllas på. Hos oss på Ecigg Online hittar du mängder med e juice för att du ska kunna testa dig fram till en smak som passar dig.

Välj rätt Nikotinstyrka mellan 0mg-18mg

Valet av nikotinstyrka i din e-juice bör baseras på dina tidigare rökvanor och ditt nuvarande nikotinbehov. Starkare koncentrationer (t.ex. 18 mg/ml) rekommenderas för tidigare tunga rökare, medan lägre styrkor (t.ex. 3 mg/ml) kan vara lämpliga för lättare rökare eller de som önskar minska sitt nikotinintag. Nikotinfria alternativ finns också för de som vill njuta av vaping utan nikotin.

Vad innehåller e-juicen i e cigg?

E-juice, även känd som vapevätska, innehåller vanligtvis propylenglykol (PG), vegetabiliskt glycerin (VG), nikotin (i varierande styrkor eller helt nikotinfri), och aromämnen. PG och VG är bärarvätskor som hjälper till att producera ånga och leverera smak, medan aromämnena ger e-juicen dess specifika smakprofil.

FAQ - Övriga frågor & svar om Vapes & E-cigg

Vad är Vape & Ecigg?

En vape kan användas som ett alternativ till vanliga cigaretter. För dig som vill sluta röka kan en e-cigg vara ett alternativ. Du kan med en vape trappa ned nikotinhalten för att bli av med ditt nikotinberoende. Det finns risker även med vapes, så se det mest som ett temporärt alternativ i resan mot ett rökfritt liv.

Till skillnad från en vanlig cigarett, behöver Ecigg inte vara tänd för att användas. Vapen förbränner inte heller tobak. En vape förångar (vaporiserar) e-vätska med hjälp av en coil/brännare och du kan inhalera ångan. En vape vätska kan innehålla nikotin eller vara helt nikotinfri. Du väljer nikotinstyrka efter dina behov.

En elektronisk cigarett, eller vape är en produkt som kan likna en vanlig cigarett både i utseendet och känslan. En traditionel e-cigarett har ett batteri, en tank/behållare som man fyller på med önskad E-juice smak, en coil/brännare som förångar e-vätska och ett munstycke. Finns även "All in One" Vape modeller där tank och batteri sitter ihop som en enhet. Illustration på hur en vape är uppbyggd, med batteri/mod, brännare/coil, förångare/behållare och munstycke.

Batteri: Detta är enhetens strömkälla och kan vara inbyggt eller utbytbart. Batteriets kapacitet varierar beroende på enhetens storlek och typ.

Tank: Tanken är behållaren som fylls med e-vätskan. Den kan vara tillverkad av glas eller plast och finns i olika storlekar och kapaciteter.

Coil/Atomizer: Coil eller förångare är en viktig del av enheten som värms upp för att förånga e-vätskan. Den är vanligtvis tillverkad av tråd som är veckad runt en vadd som absorberar e-vätskan.

Munstycke: Munstycket är den del av enheten som användaren andas genom. Det kan vara tillverkat av olika material som plast, metall eller keramik.

Vad betyder olika Vape-begrepp?

Denna lista täcker många av de vanliga begreppen inom vape- och e-ciggarvärlden, men det finns fler termer och uttryck beroende på specifika produkter.

Vaping/Vape: Att använda en elektronisk cigarett för att inhalera ånga från en vätska som vanligtvis innehåller nikotin och smakämnen.

E-cigaretter/E-cigg: Förkortning för elektroniska cigaretter, enheter som används för att förånga vätska för inhalation.

E-juice/E-vätska: Vätskan som förångas i en Vape. Den innehåller vanligtvis en blandning av propylenglykol, vegetabilisk glycerin, nikotin (valfritt) och smakämnen.

Mods: Förkortning för modifierade Vapes. Dessa är vanligtvis anpassade eller modifierade för att ge en bättre användarupplevelse och mer ånga.

Tank: Behållare som innehåller e-vätska och atomizer (coil) för att förånga vätskan.

Atomizer: Del av e-cigaretten som förångar e-vätskan genom att värma den.

Coil: Spolen inuti atomizern som värms upp för att förånga e-vätskan.

Sub-ohm vaping: Att använda en coil med ett motstånd mindre än 1 ohm. Detta ger mer ånga och mer intensiv smak.

Nikotinstyrka: Mängden nikotin som finns i e-vätskan, vanligtvis uttryckt i milligram per milliliter (mg/ml).

PG/VG ratio: Förhållandet mellan propylenglykol (PG) och vegetabilisk glycerin (VG) i e-vätskan. Detta påverkar konsistensen på ångan och hur väl smakar återges.

Steeping: En process där e-vätskan får mogna eller åldras för att förbättra smaken.

Cloud chasing: Att använda en e-cigaretten för att producera stora mängder ånga.

Ohm: Enhet för elektrisk resistans, används för att mäta motståndet hos en coil.

Temperature control vaping: En funktion på vissa moddar som låter användaren kontrollera temperaturen på coilen för att undvika överhettning och bränning av e-vätskan.

Dry hit: När en användare drar från e-cigaretten utan att tillräckligt med e-vätska når spolen, vilket resulterar i en bränd smak.

Vem uppfann Vape & när kom Ecigg till Sverige?

1963 patenterade Herbert A. Gilbert den första e-cigaretten, men det var inte förrän 2003 som Hon Lik från Kina moderniserade konceptet. Vaping blev populärt globalt, särskilt i USA, och nådde Europa 2005. Joyetech revolutionerade marknaden 2008 med Joye 510, en e-cigarett som inte liknade en traditionell cigarett. E-cigaretter har marknadsförts som trendiga, ett hjälpmedel för att sluta röka och som ett säkrare alternativ till tobak, men i Sverige råder delade meningar om dess effektivitet för tobaksavvänjning.

Vape har funnits länge i Sverige och Ecigg Online har varit med sedan starten redan 2010. De senaste åren har intresset för vape ökat markant och 2022, 2023 och 2024, dessa år intresset för vapen varit högre än någonsin.

Varför välja Eciggonline?

Sveriges bredaste sortiment: Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren vaper, har vi e cigg som passar alla nivåer och för varje budget. Våra Ecigg är enkla att använda, utan krångel med påfyllning eller underhåll.

Oändliga Smakmöjligheter: Med ett brett utbud av e-juice smaker, från klassiska tobak till exotiska frukter eller desserter, låter Eciggonline dig skräddarsy din vapingupplevelse efter dina egna önskemål.

Engagerad kundservice: På Eciggonline är vi stolta över vår exceptionella kundservice. Vårt team av experter är alltid redo att hjälpa dig med alla frågor du kan ha, från att välja den perfekta enheten till att förstå mer om de olika smakerna och hur du får ut mesta möjliga av din e-cigg.

  • Snabb Leverans
  • Certifierad & Trygg E-Handel
  • Hög ( 4,7 / 5,0 ) kundnöjdhet hos Trustpilot
  • Garanti på alla Vapes
  • Alltid 100% original produkter

Är det farligt att Vejpa?

Det är ett ämne som fortfarande forskas på och det kommer olika typer av resultat från olika forskningsgrupper. I de bästa fall bör man undvika all form av nikotin och tobak, och att andas in rök eller ånga är generellt sett inte bra. Däremot kan E Cigg fortfarande ses som ett alternativ till att röka traditionella cigaretter.

Är vapes lagliga eller olagliga?

Vapes är lagliga i Sverige. Däremot finns det olagliga varianter ute på marknaden. Det har att göra med mängden nikotin i e-juicen framförallt, där vissa aktörer säljer e-juice med för hög nikotinhalt. Alla produkter vi säljer är lagliga inom EU och Sverige.

Är det åldersgräns på vape?

Ja, i Sverige måste du vara 18 år för att få köpa E Cigg. Vi säkerställer din ålder genom ditt personnummer vid beställning för att säkerställa att vi inte säljer några vapes till mindreåriga. Läs mer om lagstiftningen av vaping

Är det bättre att Vejpa eller röka vanliga cigaretter?

Vi kan tyvärr inte uttala oss specifikt i denna fråga. Det finns risker med både ecigg och cigaretter. Däremot kan vapes vara ett alternativ till att röka vanliga cigaretter. Däremot finns det fortfarande risker med att vejpa.

Här kan du läsa om Folkhälsomyndighetens uttalande kring vaping.

Kan e cigg hjälpa mig att sluta röka?

Många användare rapporterar att övergången till ecigg har hjälpt dem att minska eller helt sluta röka traditionella cigaretter. E-cigg kan erbjuda ett mindre skadligt alternativ till rökning genom att tillhandahålla nikotin utan de många skadliga ämnen som finns i cigarettrök. Det är dock viktigt att komma ihåg att e cigg fortfarande levererar nikotin, ett beroendeframkallande ämne.

Hur vet jag när det är dags att byta min E-cigg eller coil?

Det finns några tydliga tecken på att det kan vara dags att byta ut din e cigg eller dess komponenter. Om du märker en minskning i ångproduktion, en förändring i smaken eller om enheten inte fungerar som den ska även efter laddning, kan det vara dags för en uppgradering eller ersättning. Coilerna (värmeelementen) i en återanvändbar e-cigg behöver bytas regelbundet, vanligtvis varannan till var fjärde vecka beroende på användning.