E-CIGG AV HÖGSTA KVALITE  -  PRISGARANTI  -  LEVERANS NÄSTA DAG  -  FRI FAKTURA  -  FRI FRAKT ÖVER 500KR 

LEVERANS NÄSTA DAG - FRI FAKTURA - FRI FRAKT ÖVER 500 KR

E-CIGG / SPARA UPP TILL 60%

298 SEK249 SEK
899 SEK598 SEK
898 SEK498 SEK
898 SEK498 SEK
898 SEK598 SEK
898 SEK698 SEK
595 SEK398 SEK
398 SEK198 SEK
898 SEK598 SEK
598 SEK198 SEK
949 SEK598 SEK
698 SEK298 SEK

E-Juice från ENDAST 29 Kr

49 SEK35 SEK
49 SEK35 SEK
35 SEK29 SEK
35 SEK29 SEK
49 SEK35 SEK
49 SEK35 SEK
49 SEK35 SEK
49 SEK35 SEK
35 SEK29 SEK

E CIGG ONLINE / E CIGARETTER BILLIGT

OBS! Man måste vara 18 år eller äldre för att handla hos eciggonline.se

18års gräns

Har du bestämt dig för att "sluta röka" eller minska på den traditionela tobaksrökning då er E Cigg det rätta valet för dig. Det är det enda hjälpmedlet som verkligen simulerar en autentisk tobaks upplevelse. EciggOnline hjälper dig på vägen. Över 90 % användare slutar röka efter att ha gått över till E cigaretter. Användare har även visat tecken på bättre kondition, förbättrat luktsinne och allmänt bättre hälsa gentemot när de rökte vanliga cigaretter. Hos oss hittar du allt du behöver för ett hälsosammare "rökalternativ". Välj hälsa istället för rök och samtidigt sänk dina rökkostnader med upp till 90%. Vi har valt enbart de bästa och mest sålda produkter inom E Cigaretters sortimentet. Det du behöver er ett ecigg-laddare, ecigg-batteri, förångare och E Juice. 
Alla delar på e-cigg är förbrukningsvara och dom byts ut vid behov. E Cigg batteri kan klara sig i allt mellan 3-12 månader beroende av modell och hur mycket / ofta den används/laddas, en förångare / atomizer till E Cigarett ca 2-3 veckor, och 10ml E juice räcker i 7-10 dagar. Du som kund kan känna dig trygg att handla från oss,  
EciggOnline är en Trygg & Certifierad E-Handel! Behöver du hjälp, har några frågor använd vår kontaktförmulär.

E Cigg - Vad är ett Elektronisk Cigarett?

Elektronisk cigarett är en ganska ny och unik produkt som efterliknar i utseendet och känslan av en vanlig tobakcigarett. Men till skillnad från en vanlig cigarett, behöver det inte vara tänd för att kunna röka, vilket eliminerar en handfull farliga kemikalier som tjära och kolmonoxid - produkter av tobaks förbränning. Det enda man andas in och ut när man röker är en luktfri vattenånga, som inte skadar din omgivning och som dessutom försvinner omedelbart vid utandningen. Elektronisk Cigarett är en batteridriven anordning som har en speciell värmeelement som kallas atomizer / förångare som förångar nikotinet från vätska som finns inuti cartridge/tank. En E Cigarett kan se ut precis som riktiga cigaretter, kan smaka precis som riktiga cigaretter, men du och dem runtomkring dig slipper ett skadligt cigarettrök.
Elektronisk cigarett består av tre huvudkomponenter: ett batteri, en atomizer och en patron fylld med nikotinvätska som kallas E-liquid - E-Juice. Vätskan finns som nikotinfri och med olika nikotinstyrka i 6mg, 12mg, 18mg. I våra E Juice använder endast ingredienser av högsta kvalite som 98% rent nikotin, smaksättning och propylenglykol. Det är samma typ av arom och smakämnen som används i godis och livsmedel.  

E-Cigarett delar


Varför används E Cigg?

E Cigarett används eftersom det är så nära ett mirakel som rökare kan få! Det enda hjälpmedlet som verkligen simulerar en autentisk tobaksupplevelse. 
Smaken, den beröringskänsla, känslan i lungorna, utandning av ett vitt moln som med ett tobakscigarett men helt utan skadan som av en traditionell tobaksrök. ECigg innehåller varken tjära eller någon av de andra ca 4800 kemikalier som finns vid en traditionell tobaksrökning. Dina lungor börjar renas från tjära, efterlämnar inte otrevlig tobakslukt, aska, fimpar, och du kan använda E-Cigg nästan var som helst. Vid användning av E Cigaretter istället för de vanliga tobakscigaretter minskar förbrukningskostnad upp till 90 %. De flesta som börjar röka E-cigaretter blir positivt överraskade. Läs mer om E Cigg...

Fördelar med E-cigg 

E Cigg Billigt. Som regelbunden rökare som röker ca ett paket om dagen reduceras dina kostnader med upp till 90 % när du röker E-cigaretter  gentemot vanliga cigaretter.
- Vid användning av E Cigg skapas inte komonoxid, tjära, bensen eller några av de andra ca 4800 skadliga biprodukterna du får vid användning av tobakscigaretter.
- Du andas inte in skadlig rök utan endast ånga.
- Dina kläder stinker inte av rök eftersom ångan som kommer ut från E-cigaretten lämnar ingen lukt.
- Ingen andrahands, tredjehandsrökning med E Cigaretter.
- Ingen nedskräpning. E ciggen lämnar inte efter sig aska och cigarettfimpar.
- Förbättrad fysisk hälsa, bättre lukt och smaksinne efter du slutat med tobakscigaretter.
- Ingen dålig andedräkt, förstört tandkött, gula tänder eller rynkor vid användning av El Cigg.
- Observera att nikotin är beroendeframkallande och rekomenderas inte att användas av icke-rökare!

Ecigg med Lägsta Prisgaranti


Vi kontrollerar priser regelbundet för att vara säkra på att du alltid köper Ecigg och Ecigg-tillbehör till oslagbara priser hos oss. Vi är övertygade om att du inte hittar samma produkt till ett lägre pris någon annanstans, men om du skulle göra det så matchar vi priset så klart. Vår prisgaranti är ytterligare ett sätt för oss på EciggOnline att hjälpa dig att hitta den bästa e-cigg som passar just dig och dina behov, alltid till lägsta pris. 
Prisgaranti gäller endast i jämförelse mot samma produkter från Svenska websidor och företag som är registrerade i Sverige.

Varför ska du köpa Ecigg från EciggOnline.se?


- KVALITE / Hos oss köper du Ecigg och tillbehör av högsta kvalite
- PRISGARANTI / Alltid lägsta pris - Läs mer under Prisgaranti
- LEVERANS / Alla beställningar innan klockan 14:00 skickas samma dag för leverans redan nästa arbetsdag
- LÅG FRAKT / Enhetsfrakt endast 29kr - Fri Frakt för beställningar över 500 SEK
- SÄKERHET / Du kan känna dig tryggt - EciggOnline är Certifierad E-Handel 
- ÖPPET KÖP / EciggOnline erbjuder alltid Öppet Köp i 14 dagar
- BETALNING / Fri Faktura, Internetbank, Kort,  PayPal. 

Hur ska du välja E-Cigg som passar just dig ?

Hos oss på EciggOnline hittar du massor av olika modeller av E-Cigg Startpaket där allt redan ingår i paketet inkl batteri, förångare, brännare och laddare ( utom vätska som alltid köpes separat ). Alla E-Cigaretter fungerar i princip på samma sätt och deras uppgift är att förånga vätskan som liknar cigarettrök. Vilken Ecigg modell ska su välja beror på om du är nybörjare eller mer erfaren användare. 
För nybörjare rekomenderar vi någon av dom vanligaste E-Cigg startpaketer som våra eGo, Evod - startpaketer som är mycket enkla att användas och du hittar olika e-Cigg startpaketer i allt mellan 650-2200mAh. 
För mer erfarna användare vi rekomenderar MOD-modeller som är oftast starkare, med större batterikapacitet ( i upp till 5000mAh ) mer alternativ när det gäller ohm-val, variabel spänning, temperaturkontroll, luftflöde mm.
Du kan även bygga ett eget E-Cigarett genom att själv välja någon av våra Ecigg-batterier och sedan välja en passande e-cigg förångare.  Om du är osäker på vilken förångare passar till specifik e-cigg då hittar du alltid urval av passande förångare på varje artikelsida.

Vilken Ecigg vätska ska du välja ?

Hos oss på EciggOnline finns 80 olika smaker att välja bland. Du kan välja mellan Hangsen eller "4U" vätskor. 

"4U" Ecigg vätska är EU-tillverkat som använder enbart certifierade ingredientser av europeisk ursprung, och är troligen den bästa E-cigg vätska som finns på marknaden just nu. Bland annat är 4U vätska från Elda vinnare av "Product of the year" på Vaporfair 2016 som bästa e-cigg vätska i världen. 4U vätska finns Exklusivt hos oss på EciggOnline och är designad speciellt för Svenskt marknad, med Svenskt text och bipacksedel som medföljer till varje flaska. Elda var ett av dom första företagen från branschen att erhålla ISO 9001:2008 , ISO 18001:2007 och ISO 14001:2004 certifikat.
"4U" ecigg-vätska är blandad med 60/40 PG/VG och finns i 0mg, 6mg, 12mg, 18mg,


Hangsens E-Cigg vätska är globalt välkänd varumärke och används av över 10 miljoner konsumenter i över 80 länder. Även 
Hangsen vätska finns i 0mg, 6mg, 12mg, 18mg, 
Alla produkter från Hangsen har gått igenom ISO9001 och GMP International Quality Assurance. Produkterna har fått TUV, CE, RoHS certifikat. 

Alla våra flaskor är på 10ml. EU-rekommendadation är att alla flaskor som innehåller nikotin ska vara på max 10ml, och därför har vi valt att inte sälja större flaskor. I många länder är redan förbud mot försäljning av större flaskor, och inom kort är mest troligt att det kommer att bli så även i Sverige. 10ml flaskor-rekommendation är för säkerhets skull. En 30, 50 och 100ml flaska innehåller stora mängder nikotin och kan direkt vara livsfarligt om ett barn skulle få tag i flaska eller liknande. En annan orsak är att det tar långt tid att förbruka 50 eller 100ml vätska och då är risken stor att vätskan tappar i smak eller att vätskans kvalitet försämras. 

Lag om E-cigaretter 
EU har sedan ett par år tillbaka arbetat på ett tobaksdirektiv, som kallas Tobacco Product Directive ( TPD )   och är ett direktiv som EU:s medlemsländer var bundna att implementera 20/5 2016. 
En separat lag gällande e-cigaretter kommer tas fram under sommaren 2017, där vi handlare får året ut på oss att sälja ut produkter som ej faller inom ramen för TPD. En av de regler som kommer är att en maximal kapacitet på e-juice behållare / tanks ska vara på 2.0ml samt helt nya riktlinjer för paketering och försäljning av e-juice som kan innehålla max 10ml, och nikotinstyrka kan inte överstiga 20mg så tex kommer 24mg att försvinna helt.
Observera att tex E-juice med olika design på boxar för Hangsen E-juice ( både nya och gamla boxar ) kan finnas fram till den 31. december 2017 . Det är fortfarande samma smak/märke och det enda som skiljer sig är design och att dom nya har Svenskt bipacksedel. Från och med 1. Januari kommer endast TPD E-juice att finnas kvar. 
Vi planerar att samtliga icke-TPD-kompatibla produkter säljs ut et par månader innan lagen träder i kraft i dess helhet i slutet av 2017. Samtidigt kommer vi löpande att lägga till nya TPD produkter, både när det gäller E-juice och E-cigg

TRYGG OCH SÄKER BETALNING - ECIGGONLINE ÄR CERTIFIERAD E-HANDEL