• E-CIGG AV HÖGSTA KVALITE
  • FRI FAKTURA
  • PRISGARANTI
  • LEVERANS NÄSTA DAG
  • ÖPPET KÖP

" DO IT YOURSELF " E-JUICE 50ML ELLER 100ML - FRÅN ENDAST 189 KR

Bästa E cigg

E CIGG ONLINE / E CIGARETTER BILLIGT

OBS! Man måste vara 18 år eller äldre för att handla hos eciggonline.se

Ecigg 18 år

Har du bestämt dig för att "sluta röka" eller minska på den traditionela tobaksrökning då er E Cigg det rätta valet för dig. Det är det en hjälpmedlet som verkligen simulerar en autentisk tobaks upplevelse. EciggOnline hjälper dig på vägen. Dom flesta slutar röka tobaks cigaretter efter att ha gått över till E cigaretter.  Hos oss hittar du allt du behöver för sluta röka traditionela tobakscigaretter. Välj hälsa istället för rök och samtidigt sänk dina rökkostnader. Vi har valt enbart de bästa E Cigg och mest sålda produkter inom E Cigaretters sortimentet. Det du behöver er ett ecigg-laddare, ecigg-batteri/Mod, Förångare och E Juice som du själv väljer smak och nikotinstyrka i upp til 18mg . 

Alla delar på e-cigg är förbrukningsvara och dom byts ut vid behov. E Cigg batteri kan klara sig i allt mellan 3-12 månader beroende av modell och hur mycket / ofta den används/laddas, en förångare / atomizer till E Cigarett ca 2-3 veckor, och 10ml E juice räcker i 7-10 dagar. Du som kund kan känna dig trygg att handla från oss,  EciggOnline är en Trygg & Certifierad E-Handel! Behöver du hjälp, har några frågor använd vår kontaktförmulär.

E Cigg - Vad är Elektronisk Cigarett ?

Elektronisk cigarett är en ganska ny och unik produkt som efterliknar i utseendet och känslan av en vanlig tobakcigarett. Men till skillnad från en vanlig cigarett, behöver det inte vara tänd för att kunna röka, vilket eliminerar en handfull farliga kemikalier som är produkter av tobaks förbränning. Det man andas in och ut när man röker är en luktfri vattenånga, som försvinner omedelbart vid utandningen. Elektronisk Cigarett är en batteridriven anordning som har en speciell värmeelement som kallas atomizer / förångare som förångar nikotinet från vätska som finns inuti cartridge/tank. En E Cigarett kan vara lik riktiga cigaretter, kan smaka precis som riktiga cigaretter, men du och dem runtomkring dig slipper ett skadligt cigarettrök.

Elektronisk cigarett består av tre huvudkomponenter: ett batteri, en atomizer och en patron fylld med nikotinvätska som kallas E-liquid - E-Juice. Vätskan finns som nikotinfri och med olika nikotinstyrka i 6mg, 12mg, 18mg. I våra E Juice använder endast ingredienser av högsta kvalite som 98% rent nikotin, smaksättning och propylenglykol. 

E Cigg delar

Varför används E Cigg ?  

E Cigarett används eftersom den verkligen simulerar en autentisk tobaksupplevelse. 

Smaken, den beröringskänsla, känslan i lungorna, utandning av ett vitt moln som med ett tobakscigarett men du inhalerar ånga istället för rök av en traditionell tobaksrök. E-Cigg efterlämnar inte otrevlig tobakslukt, aska, fimpar, och du kan använda E-Cigg nästan var som helst. Vid användning av E Cigaretter istället för de vanliga tobakscigaretter kan din förbrukningskostnad minska. De flesta som börjar röka E-cigaretter blir positivt överraskade. Läs mer om E Cigg...

Fördelar med E-cigg

- E Cigg Billigt. Som regelbunden rökare reduceras dina kostnader när du röker E-cigaretter gentemot vanliga cigaretter.

- Vid användning av El Cigg undviker du ca 4800 skadliga biprodukterna du får vid användning av tobakscigaretter.

- Du inhalerar ånga och andas inte in skadlig rök .

- Dina kläder stinker inte av rök eftersom ångan som kommer ut från E-cigaretten lämnar ingen lukt.

- Ingen andrahands, tredjehandsrökning med E Cigaretter.

- Ingen nedskräpning. E ciggen lämnar inte efter sig aska och cigarettfimpar.

- Förbättrad fysisk hälsa, bättre lukt och smaksinne efter du slutat med tobakscigaretter.

- Ingen dålig andedräkt, förstört tandkött, gula tänder eller rynkor .

- Observera att nikotin är beroendeframkallande och rekomenderas inte att användas av icke-rökare! 

Ecigg med Lägsta Prisgaranti

Vi kontrollerar priser regelbundet för att vara säkra på att du alltid köper Ecigg och Ecigg-tillbehör till oslagbara priser hos oss. Vi är övertygade om att du inte hittar samma produkt till ett lägre pris någon annanstans, men om du skulle göra det så matchar vi priset så klart. Vår prisgaranti är ytterligare ett sätt för oss på EciggOnline att hjälpa dig att hitta den bästa e-cigg som passar just dig och dina behov, alltid till lägsta pris. 

Prisgaranti gäller endast i jämförelse mot samma produkter från Svenska websidor och företag som är registrerade i Sverige.

Varför ska du köpa Ecigg från EciggOnline.se?

- KVALITE / Hos oss köper du Ecigg och tillbehör av högsta kvalite

- PRISGARANTI / Alltid lägsta pris - Läs mer under Prisgaranti

- LEVERANS / Alla beställningar innan klockan 14:00 skickas samma dag för leverans redan nästa arbetsdag

- LÅG FRAKT / Enhetsfrakt endast 29kr 

- SÄKERHET / Du kan känna dig tryggt - EciggOnline är Certifierad E-Handel 

- ÖPPET KÖP / EciggOnline erbjuder alltid Öppet Köp i 14 dagar

- BETALNING / Fri Faktura, Internetbank, Kort,  PayPal. 

Hur ska du välja E-Cigg som passar just dig ?

Hos oss på EciggOnline hittar du massor av olika modeller av E-Cigg Startpaket där allt redan ingår i paketet inkl batteri, förångare, brännare och laddare ( utom vätska som alltid köpes separat ). Alla E-Cigaretter fungerar i princip på samma sätt och deras uppgift är att förånga vätskan som liknar cigarettrök. Vilken Ecigg modell ska su välja beror på om du är nybörjare eller mer erfaren användare. 

För nybörjare rekommenderar vi någon av tex AIO ( all in one ) modeller som är en av dom enklaste modeller och mycket enkla att användas.

För mer erfarna användare vi rekomenderar MOD-modeller som är oftast starkare, med större batterikapacitet ( i upp till 5000mAh ) mer alternativ när det gäller ohm-val, variabel spänning, temperaturkontroll, luftflöde mm.

Du kan även bygga ett eget E-Cigarett genom att själv välja någon av våra Ecigg-batterier och sedan välja en passande e-cigg förångare.  Om du är osäker på vilken förångare passar till specifik e-cigg då hittar du alltid urval av passande förångare på varje artikelsida.

Vilken E-cigg vätska ska du välja ?

Hos oss på EciggOnline finns 80 olika smaker att välja bland. Du kan välja mellan Hangsen , "4U" eller Premium vätskor från Elda. Alla våra flaskor är på 10ml. 

 

"4U" Ecigg vätska är EU-tillverkat TPD registrerad vätska som använder enbart certifierade ingredientser av europeisk ursprung, och är troligen den bästa E-cigg vätska som finns på marknaden just nu. Bland annat är 4U vätska från Elda vinnare av "Product of the year" på Vaporfair 2016 som bästa e-cigg vätska i världen. 4U vätska är designad speciellt för Svenskt marknad, med Svenskt text och bipacksedel som medföljer till varje flaska. Elda var ett av dom första företagen från branschen att erhålla ISO 9001:2008 , ISO 18001:2007 och ISO 14001:2004 certifikat.

"4U" ecigg-vätska är blandad med 60/40 PG/VG och finns i 0mg, 6mg, 12mg, 18mg,

Hangsens E-Cigg vätska är globalt välkänd varumärke och används av över 10 miljoner konsumenter i över 80 länder. Även Hangsen vätska finns i 0mg, 6mg, 12mg, 18mg, 

Alla produkter från Hangsen vätska är också designad speciellt för Svenskt marknad, med Svenskt text och bipacksedel som medföljer till varje flaska.

Premium E-Juice från ELDA av e-juice som lanserades speciellt för ”sub-ohm vaping” och ”cloud chasing” med 70% VG (Vegetabilisk Glycerin) och 30% PG (Propylenglykol). E-vätskorna har genomgått en process av ”steeping”, det vill säga de lagras, luftas eller åldras för att sen serveras i en 10ml flaska .

Lag om E-cigaretter 

EU har sedan ett par år tillbaka arbetat på ett tobaksdirektiv, som kallas Tobacco Product Directive ( TPD )   och är ett direktiv som EU:s medlemsländer var bundna att implementera 20/5 2016.

En separat lag gällande e-cigaretter gäller från och med den 1. Januari 2018. En av de regler som kommer är att en maximal kapacitet på e-juice behållare / förångare ska vara på 2.0ml . 

E-juice flaskor med nikotin kan innehålla max 10ml, och nikotinstyrka kan inte överstiga 20mg.

Från och med den 1. Januari 2018 kommer endast TPD registrerade E-Juice och vätskebehållare att finnas kvar i sortimentet. 

Från och med den 1. Juli 2018 tillkommer punktskatt på E-Juice.  Den nya skatten innebär att e-juice som innehåller nikotin, oavsett styrka blir beskattad med 2kr/ml. Den nya skatten innebär att priserna kommer att höjas för en 10ml  e-juice eller en NikotinShot med 20kr. Till dessa extra 20kr läggs även moms på priset så att den effektiva höjningen innebär en ökning av totalt 25kr för en 10ml flaska.