• Leverans Nästa Dag
 • 30 Dagars Returrätt
 • Prisgaranti
 • Online Vape-butik sedan 2010
 • Kontakta oss

KÖP E-CIGG FRÅN 149 KR ELLER DESIGNA DIN EGEN VAPE

VAPE & E-CIGARETT BILLIGT HOS ECIGG-ONLINE

vape-18-arDu måste vara över 18 år för att köpa E-cigg och Vape-tillbehör hos Eciggonline

Observera att nikotin är beroendeframkallande och rekommenderas inte att användas av icke-rökare!

Om du har bestämt dig för att sluta röka eller minska på den traditionella tobaksrökningen, då är E-Cigg det rätta valet för dig. E-Cigarett är ett hjälpmedel som verkligen simulerar en autentisk tobaksupplevelse. Flera studier visar att vejpa är den mest effektiva sättet att bli av med röksuget. Dom flesta slutar röka efter att dom börjat vejpa. Hos oss på Eciggonline hittar du allt du behöver inom vaping. 

Funderar du på att sluta röka ? 

Du kan välja en av våra färdiga E Cigg Startpaket som innehåller allt du behöver ( utom e-juice som du köper separat ) eller om du vill kan du själv designa din vape efter dina önskemål. Du väljer själv en Mod eller batteri, en förångare och en passande laddare och då är det klart. Vi har valt de absolut bästa modeller från dom allra största Vape-tillverkarna i branschen. 

Alla delarna på en E-cigg är förbrukningsvara och byts ut vid behov. Hur ofta du behöver byta är beroende på hur mycket den används.

Ett batteri kan klara sig allt mellan 3-12 månader beroende på modell. Brännare ska bytas varannan vecka eller vid behov, för att ge några exempel. En flaska E-juice på 10 ml räcker ca en vecka vid normal användning.

Vad är en elektronisk cigarett ?

En elektronisk cigarett eller mer känd i Sverige som E-Cigg / Vape är en ganska unik produkt som kan likna en vanlig tobakcigarett både i utseendet och känslan. Men till skillnad från en vanlig cigarett, E-cigg behöver inte vara tänd för att användas. Något som eliminerar en handfull farliga kemikalier som bildas vid tobaksförbränning. Det man andas in och ut när man vejpar är endast vattenånga, som försvinner omedelbart vid utandningen. Smaken och lukten kan skifta beroende på vilken smak på E-juice man väljer.

En elektronisk cigarett är en batteridriven anordning som har en speciell värmeelement som kallas atomizer / förångare, som förångar nikotinet från vätskan som finns inuti cartridge / tank. En e-cigg kan vara lik riktiga cigaretter, kan smaka precis som riktiga cigaretter, men du och dom runtomkring dig slipper skadlig cigarettrök. Läs mer om e-cigg genom att klicka på bilden under.

Vad-ar-e-cigg

Vätskan finns som nikotinfri och med olika nikotinstyrka i 0mg, 3mg, 6mg, 12mg eller 18mg. I våra E juice använder endast ingredienser av högsta kvalitet som: 98% rent nikotin, smaksättning och propylenglykol.

Om du är nybörjare då är det bara att testa dig fram och se vilken vejp passar just dig. Att peka ut den "bästa Ecigg" är helt enkelt inte möjligt, eftersom visa kunder tycker om enklare och smalare modeller och andra tycker om lite mer avancerade och större Vape. Så du ska helt enkelt välja en modell som du tycker att den passar bäst för dig

En tips är att om du är storrökare, om du vejpar ofta, då rekommenderar vi att du alltid har extra reservdelar hemma, som brännare, batteri eller förångare.

Hur ska man Vejpa ?

Du finns två olika versioner av en e-cigg. Den ena har en knapp som du behöver trycka in varje gång du tar ett bloss medan den andra har en automatisk sensor som känner av när du suger in. Vid aktivering hettar batteriet upp nikotinvätskan och en rökliknande ånga skapas som användaren andas in och får där sin nikotinkick. När nikotinvätskan i tanken tar slut så kan du enkelt fylla på med ny och batteriet är återladdningsbart. 

Varför används E-cigarett ?

E-cigarett används eftersom den verkligen simulerar en autentisk tobaksupplevelse. Smaken, beröringskänslan, känslan i lungorna, utandningen av ett vitt moln - som med en tobakscigarett men du inhalerar ånga istället för den traditionella tobaksröken. 

E-cigg efterlämnar ingen otrevlig tobakslukt, aska, fimpar, och du kan använda den oftast nästan var som helst. Vid användning av E-Cigaretter istället för vanliga tobakscigaretter minskar oftast dina kostnader och därför är vape en billigare alternativ i längden. De flesta som börjar använda E-cigaretter blir positivt överraskade.

Vaping framför vanlig rökning - Är Vape ett bättre alternativ ?

På senare tid har det blivit alltmer vanligt med vape som alternativ till vanliga cigaretter. För dig som inte redan är bekant med begreppet "vape" så kan vi tala om för dig att det handlar om att inhalera ångan som avges från e-juice.

Eftersom ångan från e-juicen kan vara helt befriad från, eller har en betydligt lägre dos nikotin än vanliga cigaretter, så har vejp börjat räknas som ett bättre alternativ för alla rökare. Du väljer själv hur stor dos nikotinstyrka du vill använda.. 

Fler fördelar med E-Cigg / E Cigarett:

- Som regelbunden rökare dina kostnader kan reduceras när du använder E-cigarett gentemot vanliga cigaretter.

- Vid användning av El Cigg undviker du ca 4800 skadliga biprodukter du får vid användningen av tobakscigaretter.

- När du vejpar då inhalerar du ånga istället för rök.

- Dina kläder stinker inte av rök eftersom ångan som kommer ut från E-cigarett lämnar ingen lukt.

- Ingen passiv rökning.

- Ingen nedskräpning. E cigarett lämnar inte efter sig aska eller fimpar.

- Man får bättre lukt och smaksinne efter att ha slutat med tobakscigaretter. Ingen dålig andedräkt, förstört tandkött, gula tänder eller rynkor. Observera att nikotin är beroendeframkallande och rekommenderas inte att användas av icke-rökare!

Välj El Cigg / Vape som passar dig bäst.

Alla E-Cigaretter fungerar i princip på samma sätt. Deras uppgift är att förånga vätskan som liknar cigarettrök. Vilken modell du väljer beror på om du är nybörjare eller mer erfaren användare. 

För nybörjare rekommenderar vi någon av t ex AIO modellerna (all in one) som är en av dom enklaste modellerna och mycket enkla att använda, samtidigt mycket billiga i drift där du oftast behöver endast byta brännare då och då. 

Vape modeller som vi rekommenderar till nybörjare har oftast endast en knapp, inga avancerade watt eller temperaturinställningar, och man behöver bara fylla på med önskad e-juice och hålla i en knapp för att ta ett bloss. Det är inte svårare än så :)

För att förenkla för dig ännu mer då har vi delat olika startpaket i två kategorier. En kategori för nybörjare och en kategori för dom som vill ha lite mer avancerade men fortfarande billig vape modeller.

Du hittar alla e-cigg till nybörjare här

Till mer erfarna användare rekommenderar vi MOD-s, som oftast är starkare, har större batterikapacitet (finns i upp till hela 4000 mAh). Dessa har också fler alternativ när det gäller ohm-val, variabel spänning, temperaturkontroll, luftflöde m m. Dessa modeller oftast producerar mycket mer ånga, man har många olika läge att byta till, man kan använda olika brännare med olika motstånd och mycket mer. Nuförtiden är dom flesta avancerade Vape-mod en LCD display som visar all information under användning ..  

Du hittar alla avancerade Vape här 

Som den tredje alternativ du kan även bygga en egen El-cigarett genom att själv välja en mod / batteri och sedan välja en passande förångare och laddare. Om du är osäker på vilken förångare som passar till specifik modell, då hittar du alltid passande förångare på varje artikelsida.

Är det billigt att Vejpa ?

En av dom vanligaste frågor som nya kunder har undrat över innan dom bestämde sig för att börja vejpa är om det är billigare alternativ än att röka traditionella tobakscigaretter ?

Alla storrökare vet att inköp av cigarettpaket varje dag kan tära på ekonomin. När man vejpar skjuter kostnaderna inte i höjden på samma sätt. När vätskebehållaren är tom, fyller du bara på mer e-juice som du också köper hos oss på Eciggonline. En flaska på 10ml räcker mycket längre än en paket tobakscigaretter.  Så om du vill spara på cigarettutgifterna varje månad, är valet att vejpa ett betydligt fördelaktigare alternativ.

Priser på olika E-cigg modeller kan variera ganska mycket. Det finns billig Vape  som kostar så lite som för under 200 kronor, men det finns även modeller som kostar över 1000 kronor. För att underlätta för dig då har vi delat alla kategorier i 4 olika prisklasser. 

Du hittar alla Vape prisklasser här 

Välj E-cigg efter Pris

E-cigg med nikotin eller Nikotinfri Vape ?

Hos oss hittar du över 400 olika Vape-smaker och du kan välja i allt mellan 0mg-18mg nikotinstyrka.

Mer info om alla vätskor finns under kategorin E-Juice. Alla våra färdigblandade vätskor är på 10ml.  Vill du ha större flaskor då finns det nikotinfria "Short Fill" på hela 50ML eller 100ML som du kan blanda med nikotinshot och på så sätt anpassa nikotinstyrka efter egna behov.

Våra vätskor med nikotin är TPD-registrerade och är speciellt anpassade för svensk marknad, med svenskt varningstext och bipacksedel.

E-vätska med nikotin innehåller fem huvudingredienser: vatten, nikotin, propylen glykol, glycerol och smaksättning. 

Det är givetvis bättre för hälsan att inte använda nikotinprodukter överhuvudtaget men det är klart bättre att använda en E-Cigg med nikotin än att röka en vanlig tobakscigarett. Skillnad är att du undviker tusentals kemiska ämne som finns vid traditionel tobaksrökning. 

En till fördel med att vejpa är att om du väljer att tillsätta nikotin du kan anpassa nikotinstyrka och sakta men säkert minska mängden nikotin och på så sätt bli av med beroendet. Du kan trappa ner nikotinhalten och i slutet använda endast nikotinfri vätska. 

Välj E-juice med eller utan Nikotin i över 400 olika smaker - Klicka på bilden

olika-vape-smaker

Säljer ni Vapourizers?

Ja så klart! Vi använder bara inte det ordet så ofta. Här nedan reder vi ut detta ord. 

Vad är skillnaden mellan en e-cigarett och en vapourizer?

Egentligen är det ingen skillnad då alla e-cigaretter genererar ånga istället för tobaksrök. Vapourizer betyder förångare på engelska. En sådan måste alla e-cigaretter ha. Men trots det har vapourizers fått en egen betydelse bland de vana e-rökarna - en vapourizer står nämligen för de mer avancerade modeller. 

Typiska kännetecken för dessa är att alla delarna är utbytbara och att man i större utsträckning kan reglera och finjustera sin ecigg. Den har oftast också högre batterikapacitet som räcker längre, med större tank för e-juicen. 

Detta leder även till att man kan få ut mer ånga ur kraftfullare modeller. Något som är mycket tacksamt för "vejpare" som gillar att "trixa". 

Om en van vejpare säger e-cigarett så menar hen troligen att den är mer eller mindre eller pennformad modell och lätt att ta med. En vape kan vara större och bredare och behöver inte alls vara cigarettformad. 

Om någon säger cig-a-like så är det ännu säkrare att hen menar en e-cigarett som liknar en vanlig cigarett. 

Många vana vejpare har själva börjat med en enklare e-cigg som är anpassade till nybörjare och bytt ut den till en mer avancerade Vape, när de lärt sig lite mer om hur det fungerar. 

Hur många olika ord finns det för e-cigaretter?

Många! Vape, El-cigarett, elektronisk cigarett, e-cigarett och vapourizer eller vejp är de vanligaste orden i Sverige. När det gäller slang och talspråk i Sverige är det många som säger e-cigg

Prisgaranti på E-Cigg & Vape tillbehör

Vi kontrollerar priser regelbundet för att vara säkra på att du alltid köper Ecigg och vape-tillbehör till oslagbara priser hos oss. Vi är övertygade om att du inte hittar samma produkt till ett lägre pris någon annanstans, men om du skulle göra det så matchar vi priset så klart. Vår prisgaranti är ytterligare ett sätt att hjälpa dig att hitta den bästa e-ciggen som passar just dig och dina behov, alltid till lägsta pris.

Prisgarantin gäller endast i jämförelse mot samma produkt från svenska webbsidor och företag som är registrerade i Sverige. 

Observera att alla produkter du köper hos oss på Eciggonline är 100% original produkter, så jämförelse mot Vape-kopior eller kloner gäller inte. Tyvärr finns det fortfarande oseriösa aktörer även på Svenska marknaden som säljer billiga E-Cigg kopior. 

Viktig information om e-cigg:

Förvara E-Cigarett och alla tillbehör (även förbrukade) oåtkomligt för barn!

Tänk på hälsan och vejpa så lite du kan, det är alltid bäst att helt sluta röka!

Tänk på att nikotin är beroendeframkallande. Försök att trappa ner nikotinstyrka 

Dessa personer skall inte Vejpa : 

Personer under 18 år

Icke rökare

Gravida eller ammande kvinnor

Om läkare avråder dig från rökning

Ta hand om din El-Cigg 

Läs alltid medföljande manual innan du börjar använda din el-cigg.

Vid påfyllning av E-juice i förångaren undvik att E-juice tränger ner i / på batteriet. Detta kan i värsta fall skada din vape och den bli oanvändbart genom att kontakterna i censorn klibbar och batteriet ligger konstant på. Om det ändå har hänt torka av batteriets kontaktytan med lite papper.

Skruva av förångaren/atomizer från batteri vid påfyllning ( om möjligt ).

Överfyll inte inte förångaren / tank . Oftast finns en max-sträck på tank/förångaren.

Blås aldrig i munstycket när atomizer/förångare sitter på batteriet.

När du förvarar el-cigg i fickan eller väskan se till att alltid ha den i OFF läge . Du stänger av batteriet med 5 snabba klickar på knappen. På samma sätt aktiverar du den igen.

Byt din brännare i tid.. Använd inte e-cigg om brännaren är sliten eller skadat.

Se till att alltid ha minst 20% av tanken ifylld med e-juice så slipper brännaren torka ut.

Använd inte förångare om det är spricka i glaset eller om du märker annan skada. 

Mer info om hur man tar hand om e-cigg hittar du i vår Vape-manualen. Klicka på bilden under 

Vape-manual

Svensk lag om E-cigaretter

EU har sedan ett par år tillbaka arbetat på ett tobaksdirektiv, som kallas Tobacco Product Directive (TPD). Ett direktiv som EU:s medlemsländer var bundna att implementera redan 20/5 2016. En separat lag gällande e-cigaretter gäller från och med den 1 Januari 2018. En av reglerna är att maximal kapacitet på e-juice behållare / förångare ska vara på 2.0 ml.

E-juice flaskor med nikotin kan innehålla max 10ml, och nikotinstyrka får inte överstiga 20mg. Självklart finns endast TPD-registrerade produkter i vårt sortiment. Från och med den 1. Juli 2018 tillkommer punktskatt på E-Juice. Den nya skatten innebär att på en 10 ml e-juice med nikotin eller en Nikotinshot tillkommer 20 kr. Till dessa extra 20 kr läggs även moms på priset så att den effektiva höjningen innebär en ökning av totalt 25kr för en 10 ml flaska.

OBS! Priset / NIKOTINSKATT på e-vätska över från 15mg-20mg kommer att gå upp från och med 1 januari 2021. Höghaltiga nikotinvätskor, 15 mg/ml och över blir beskattade med 4 kr/ml. Vätskor på under 15 mg/ml kommer, liksom tidigare, att beskattas med 2 kr/ml.

Så mycket kommer e-vätska att kosta 2021

E-juice med smak och nikotin, även nikotinsalt och nikotinshot över 15mg styrka: 

10 ml med 15-20 mg/ml = +50 kronor per flaska (skatt 4 kr/ml + moms). 

10 ml med 1-15 mg/ml = +25 kr samma som tidigare (skatt 2 kr/ml + moms).

Du som kund kan alltid känna dig trygg att handla hos oss. Eciggonline står för trygg och certifierad e-handel. Behöver du hjälp med att hitta den rätta E-cigg, tveka inte att kontakta oss redan idag.

Fördelar med att köpa E-cigg och Vape-tillbehör från Eciggonline

vape-bast-i-test

 • USP icon check

  HÖGSTA KVALITE Ecigaretter & Vape av absolut högsta kvalité.

 • USP icon check

  LÄGSTA PRISGARANTI Alltid lägsta pris på alla våra E-cigg & E-juice.

 • USP icon check

  SNABB LEVERANS Beställning innan 15:00 skickas samma dag.

 • USP icon check

  RETUR & ÖPPET KÖP Returrätt i 30 dagar på alla Vape och tillbehör.

 • USP icon check

  TRYGGT & SÄKERT Certifierad Online Vape-Butik sedan 2010