Vape & Elcigg billigt hos Ecigg Online

Funderar du på att sluta röka och har svårt att välja Vape ? Vi hjälper dig på vägen. Alla Vape och Ecigg fungerar i stort sett på samma sätt. El ciggs uppgift är att förånga vätskan som liknar cigarett rök. Så frågan är vilken av Vape modeller du ska välja? 

Om du vill bara testa hur en e-cigg fungerar då rekommenderar vi EngångsVape. Engångsvape är enkla och redan ifyllda med vätska så det är bara att börja vejpa direkt. Inga inställningar alls.

Om du vejpar mycket då är det billigare alternativ i längden om du köper en komplett Vape-startpaket som du kan fylla på själv med E-juice. Du kan välja i kategori ovan mellan Ecigg för nybörjare eller lite mer Avancerade Vejp. Om du är ny vejpare då rekommenderar vi Ecigg för nybörjare. Med tiden kanske du kan uppgradera till mer avancerade Vejp.

Köp Ecigg från 79 Kr eller designa din egen Vape

Välj Vejp som passar dig bäst

För att förenkla för dig ännu mer vi har delat olika Vape-startpaket i flera Ecigg-kategorier. 

EngångsVape  : Den enklaste alternativ är Engångs VAPE. Vill du endast testa hur en E-Cigarett fungerar då är Engångs Vape den rätta valet för dig. Engångs Vape är redan ifylld e-cigarett med 2,0ML e-juice och batteriet är redan laddat. Du kan använda Engångs Vejp direkt som den är. Inga knappar att trycka på och inga inställningar alls. Bara att ta bloss direkt. Engångs elcigg passar perfekt till nybörjare men även till mer erfarna vejpare som vill ha en extra e-cigg i fickan eller i väskan. 

E-Cigg till Nybörjare : För dig som är nybörjare men vill ha en komplett E-cigg startpaket som klarar sig längre och som går att ladda om och om då rekommenderar vi en startpaket till nybörjare. Vape modeller till nybörjare är mycket enkla, med endast en eller inga knappar alls, inga avancerade watt eller temperaturinställningar. Man behöver bara fylla på med önskad e-juice och börja vejpa. Det är inte svårare än så. Du kan välja bland många olika modeller och färger från dom mest kända Vape-tillverkarna.

Avancerade Vape : Till mer erfarna användare rekommenderar vi MOD-s, som oftast är starkare, har större batterikapacitet (finns i upp till hela 4000 mAh). Dessa har också fler alternativ när det gäller ohm-val, variabel spänning, temperaturkontroll, luftflöde m.m. Dessa modeller oftast producerar mycket mer ånga, man har många olika läge att byta till, man kan använda olika brännare med olika motstånd och mycket mer. Nuförtiden är dom flesta avancerade Vape-mod en LCD display som visar all information under användning.

Bygg din egen Vejp : Som den sista alternativ du kan även bygga en egen El-cigarett genom att själv välja en mod / batteri och sedan välja en passande förångare och laddare. Om du är osäker på vilken tank/behållare som passar till just din vejp, då hittar du alltid passande tank på varje artikelsida. 

Vilken är den bästa Vape?

Att peka ut den "bästa ecigg" är helt enkelt inte möjligt, eftersom vissa kunder tycker om enklare och smalare modeller och andra tycker om lite mer avancerade och större Vejp. Så det enkla svaret är att den bästa ecigg är vejp som du själv gillar mest i både utseende och som uppfyller dina egna krav.

Är det billigt att Vejpa ?

En av dom vanligaste frågorna som nya kunder undrar över innan dom bestämmer sig för att börja vejpa är om det är billigare alternativ än att röka traditionella tobakscigaretter?

Priser på olika E-cigg modeller varierar ganska mycket. Det finns Billig Vape som kostar så lite som för under 200 kronor, men det finns även modeller som kostar även över 1000 kronor. För att underlätta för dig har vi delat alla kategorier i 4 olika prisklasser. 

E-cigg med nikotin eller Nikotinfri Vape ?

Hos oss på Eciggonline du hittar över 400 olika Vape-smaker och du kan välja i allt mellan 0mg-18mg nikotinstyrka.

Mer info om alla vätskor finns under kategorin E-Juice. Alla våra färdigblandade vätskor är på 10ml.  Vill du ha större flaskor då finns det nikotinfria ShortFill på hela 50ml som du kan blanda med nikotinshot och på så sätt anpassa nikotinstyrka efter egna behov.

Alla våra vätskor med nikotin är TPD-registrerade och är speciellt anpassade för svensk marknad, med svensk varningstext och bipacksedel.

E-vätska med nikotin innehåller fem huvudingredienser: vatten, nikotin, propylen glykol, glycerol och smaksättning. 

Du kan anpassa nikotinstyrka som passar just dig i början, och sakta men säkert minska mängden nikotin och på så sätt bli av med nikotinberoendet. Du kan trappa ner nikotinhalten och i slutet använda endast nikotinfri vätska. Tänk på att målet är att man alltid vejpar utan nikotin.

Vad är Vape och El Cigg ?

En elektronisk cigarett eller mer känd i Sverige som E-Cigg / Vejp är en ganska unik produkt som kan likna en vanlig tobakcigarett både i utseendet och känslan. Men till skillnad från en vanlig cigarett, E-cigg behöver inte vara tänd för att användas. Smaken och lukten kan skifta beroende på vilken smak på e-juice man väljer.

En elektronisk cigarett är en batteridriven anordning som har ett speciellt värmeelement som kallas atomizer / förångare, som förångar nikotinet från vätskan som finns inuti cartridge / tank.

Ett tips är att om du är storrökare, om du vejpar ofta, då rekommenderar vi att du alltid har extra reservdelar hemma, som brännare, batteri eller förångare, eller att helt enkelt använda sig av två Elcigg samtidigt som man byter under dagen då och då.  Läs mer om e-cigg genom att klicka på bilden under. 

Vape-delar

Hur ska man Vejpa ?

Du finns två olika versioner av en e-cigg. Den ena har en knapp som du behöver trycka in varje gång du tar ett bloss medan den andra har en automatisk sensor som känner av när du suger in. Vid aktivering hettar batteriet upp nikotinvätskan och en rökliknande ånga skapas som användaren andas in och får där sin nikotinkick. När nikotinvätskan i tanken tar slut så kan du enkelt fylla på med ny och batteriet är återladdningsbart. 

Vaping har många olika begrepp

På senare tid har det blivit alltmer vanligt med vape som alternativ till vanliga cigaretter. För dig som inte redan är bekant med begreppet "vape" så kan vi tala om för dig att det handlar om att inhalera ångan som avges från e-juice.

Ångan från e-juicen kan vara helt utan nikotin om du väljer en nikotinfri e-juice, eller om du väljer e-juice med nikotin du kan själv anpassa nikotinstyrka efter dina egna behov.

Säljer ni Vaporizers?

Ja så klart! Vi använder bara inte det ordet så ofta. Här nedan reder vi ut detta ord. 

Vad är skillnaden mellan en e-cigarett och en vapourizer?

Egentligen är det ingen skillnad då alla el-cigg genererar ånga i stället för tobaksrök. Vapourizer betyder förångare på engelska. En sådan måste alla e-cigaretter ha. Men trots det har vapourizers fått en egen betydelse bland de vana e-rökarna - en vapourizer står nämligen för de mer avancerade modeller. 

Typiska kännetecken för dessa är att alla delarna är utbytbara och att man i större utsträckning kan reglera och finjustera sin ecigg. Den har oftast också högre batterikapacitet som räcker längre, med större tank för e-juicen. 

Detta leder även till att man kan få ut mer ånga ur kraftfullare modeller. Något som är mycket tacksamt för "vejpare" som gillar att "trixa". 

Om en van vejpare säger e-cigg så menar hen troligen att den är mer eller mindre eller pennformad modell och lätt att ta med. En vape kan vara större och bredare och behöver inte alls vara cigarettformad. 

Om någon säger cig-a-like så är det ännu säkrare att hen menar en e-cigarett som liknar en vanlig cigarett. 

Många vana vejpare har själva börjat med en enklare e-cigg som är anpassade till nybörjare och bytt ut den till en mer avancerade Vape, när de lärt sig lite mer om hur det fungerar. 

Hur många olika ord finns det för e-cigaretter?

Många! Vape, El-cigg, elektronisk cigarett, e-cigarett och vapourizer eller vejp är de vanligaste orden i Sverige. När det gäller slang och talspråk i Sverige är det många som säger e-cigg eller Vejp

Det senaste inom Vape-familjen är Vape-Pod System som är "allt i ett" modeller där istället var traditionell "tank" används poddar. Mycket bekvämare och enklare att fylla på och byta ut vid behov. Poddar har oftast redan inbyggt brännare och vid behov man byter enkelt komplett pod. Podsystem är oftast väldigt små och lätta att förvara i fickan. Dom flesta vape-pod-system har inga knappar och den startas automatiskt så fort man tar ett bloss. Inga krångel och ganska billigt alternativ till traditionella e-cigaretter.

Ta hand om din Vape 

Läs alltid medföljande manual innan du börjar använda din el-cigg.

Vid påfyllning av E-juice i förångaren undvik att E-juice tränger ner i / på batteriet. Detta kan i värsta fall skada din vape och den bli oanvändbart genom att kontakterna i censorn klibbar och batteriet ligger konstant på. Om det ändå har hänt torka av batteriets kontaktyta med lite papper.

Skruva av förångaren/atomizer från batteri vid påfyllning ( om möjligt ).

Överfyll inte inte förångaren / tank. Oftast finns en max-streck på tank/förångaren.

Blås aldrig i munstycket när atomizer/förångare sitter på batteriet.

När du förvarar el-cigg i fickan eller väskan se till att alltid ha den i OFF läge. Du stänger av batteriet med 5 snabba klickar på knappen. På samma sätt aktiverar du den igen när du ska börja vejpa igen.

Byt din brännare i tid. Använd inte e-cigg om brännaren är sliten eller skadat.

Se till att alltid ha minst 20% av tanken ifylld med e-juice så slipper brännaren torka ut.

Använd inte förångare om det är spricka i glaset eller om du märker annan skada. 

Mer info om hur man tar hand om e-cigg hittar du i vår Vape-manual. Klicka på bilden under

Vape-manual

Prisgaranti på E-Cigg & Vape tillbehör

Vi kontrollerar priser regelbundet för att vara säkra på att du alltid köper Ecigg och vape-tillbehör till oslagbara priser hos oss. Vi är övertygade om att du inte hittar samma produkt till ett lägre pris någon annanstans, men om du skulle göra det så matchar vi priset så klart. Vår prisgaranti är ytterligare ett sätt att hjälpa dig att hitta den bästa vejp som passar just dig och dina behov, alltid till lägsta pris.

Prisgarantin gäller endast i jämförelse mot samma produkt från svenska webbsidor och företag som är registrerade i Sverige. 

Observera att alla produkter du köper hos oss på Eciggonline är 100% original produkter, så jämförelse mot Vape-kopior eller kloner gäller inte. Tyvärr finns det fortfarande oseriösa aktörer även på Svenska marknaden som säljer billiga E-Cigg kopior.

Viktig information om Vape & E-cigg

18-arsgrans-for-vape-ecigg

Du måste vara över 18 år för att köpa E-cigg och Vape-tillbehör hos Eciggonline. Därför måste alla kunder legitimera sig med Bank ID vid beställning och identifiera sig vid hämtning av paket hos Postombud. 

Observera att nikotin är beroendeframkallande och rekommenderas inte för användning av icke-rökare! Tänk på hälsan och vejpa så lite du kan, det är alltid bäst att helt sluta röka! Försök att trappa ner nikotinstyrka. 

Dessa personer skall inte Vejpa : 

Personer under 18 år, Icke rökare, Gravida eller ammande kvinnor, Om läkare avråder dig från rökning.

OBS! Förvara E-Cigarett och alla Vape tillbehör (även förbrukade) oåtkomligt för barn!

Svensk lag om E-cigg och Vape-tillbehör

EU har sedan ett par år tillbaka arbetat på ett tobaksdirektiv, som kallas Tobacco Product Directive (TPD). Ett direktiv som EU:s medlemsländer var bundna att implementera redan 20/5 2016. En separat lag gällande e-cigaretter gäller från och med den 1 Januari 2018. En av reglerna är att maximal kapacitet på redan ifyllda e-juice behållare / förångare ska vara på 2.0 ml.

E-juice flaskor med nikotin kan innehålla max 10ml, och nikotinstyrka får inte överstiga 20mg. Självklart finns endast TPD-registrerade produkter i vårt sortiment. Från och med den 1. Juli 2018 tillkommer punktskatt på E-Juice. Den nya skatten innebär att på en 10 ml e-juice med nikotin eller en Nikotinshot tillkommer 20 kr. Till dessa extra 20 kr läggs även moms på priset så att den effektiva höjningen innebär en ökning av totalt 25kr för en 10 ml flaska.

OBS! Priset / Nikotinskatt på e-vätska över från 15mg-20mg har gått upp från och med 1 Januari 2021. Höghaltiga nikotinvätskor, 15 mg/ml och över blir beskattade med 4 kr/ml. Vätskor på under 15 mg/ml kommer, liksom tidigare, att beskattas med 2 kr/ml.

Så mycket kostart e-vätska att från och med 1. Januari 2021:

E-juice med smak och nikotin, även nikotinsalt och nikotinshot :

10ml flaska med 1-15 mg/ml = +25 kr (skatt 2kr/ml + moms).

10ml flaska med 15-20 mg/ml = +50 kronor (skatt 4kr/ml + moms). 

Du som kund kan alltid känna dig trygg att handla hos oss. Eciggonline står för trygg och certifierad e-handel. Behöver du hjälp med att hitta den rätta E-cigg, tveka inte att kontakta oss redan idag.

Trustpilot-eciggonline